Кари Брадшоу и Ейдън Шоу отново заедно?

HBO Max публикува серия от снимки от сезон 2 на "И просто така", разкривайки, че Джон Корбет ще повтори ролята си от на Ейдън Шоу в "Сексът и градът", заедно с Кари Брадшоу на Сара Джесика Паркър.

Сериалът действа като продължение на "Сексът и градът", който се излъчваше по HBO от 1998 до 2004 г., и проследява Кари, Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), докато се борят със сложната реалност на живота и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност на живота и приятелството през 50-те. "И просто така" беше подновен за втори сезон през март 2022 г., скоро след премиерата му през декември 2021 г.

Появявайки се за първи път в сезон 3, Ейдън е дизайнер на мебели, който се превръща в основен любовен интерес за Кари. Той е представен като противоположността на Тузаря (Крис Нот), с когото Кари излиза през годините и в крайна сметка остава с него до края, преди той да почине в пилотния епизод на "И просто така".

Заедно със "Сексът и градът", Корбет е известен с участието си в "Northen Exposure", "United States of Tara" и в "Parenthood". Неговите кино участия включват филмите "My Big Fat Greek Wedding", "The Messengers" и "To All the Boys", както и "Сексът и градът 2".

Изпълнителни продуценти на "И просто така" включват Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън, Джули Ротенберг, Елиза Зуритски, Джон Мелфи и Майкъл Патрик Кинг.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay