Кейт Мидълтън е бременна с второто си дете!

Това става ясно от официално съобщение на Бъкингамския дворец

Кейт Мидълтън е бременна с второто си дете!

От Бъкингамския дворец обявиха, че Кейт Мидълтън е бременна с второто си дете. Официалното съобщение, пуснато по-рано днес, гласи следното: "Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са много щастливи да обявят, че херцогинята очаква второто си дете. Кралицата и членовете на двете семейства са изключително радостни от тази вест.”

Второто дете на Уилям и Кейт ще бъде четвъртият поред претендент за кралския трон, измествайки принц Хари на пето място.

В съобщението се казва още, че поради факта, че на херцогинята е открито рядкото заболяване Hyperemesis Gravidarum при първата й бременност, Кейт най-вероятно няма да придружава съпруга си на планираните съвместни ангажименти. Поради тази причина тя вече е подложена на домашно лечение.

На 22 юли 2013 година принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж се сдобиха с първородния си син принц Джордж.

Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън отправи своите най-искрени пожелания към кралските особи чрез социалната мрежа Twitter. Неговото съобщение гласи: "Поздравления за херцога и херцогинята на Кеймбридж. Изключително щастлив съм, че те очакват дете.”

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay