Кейт Мидълтън и принц Уилям очакват трето дете!?

Упорити слухове твърдят, че се задава още един кралски наследник

Кейт Мидълтън и принц Уилям очакват трето дете!?

Задава ли се кралско бебе номер три? Новината за третата бременност на Кейт идва само няколко месеца след раждането на малката принцеса Шарлот. Приближени до кралското семейство разкриват, че Кейт Мидълтън очаква още една рожба.

Кралското семейство все още не е дало официално изявление по въпроса, но се очаква и това да стане съвсем скоро. Приближени до двойката споделят, че Уилям и Кейт са били изненадани от бързия развой на събитята, но въпреки това са много щастливи.

Кейт е споделяла, че иска да има три деца, преди да навърши 35 години и явно всичко се развива според нейния план. Приближени до кралската двойка споделят, че се очаква бебето да се роди през юни и засега е прекалено рано, за да видим коремчето на Кейт.

Оказва се, че херцогинята вече има ранни признаци на бременност и отново има голям апетит към по-пикантните храни, както при предните си две бременности с принц Джордж и принцеса Шарлот.

Близки до Кейт споделят, че засега тя се чувства отлично, няма и следа от тежкото сутрешно гадене и наистина сияе от радост в очакване на третата си кралска рожба.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay