Кейт Хъдсън: “Понякога имам чувството, че съм лоша майка!”

Актрисата споделя лични факти в откровено интервю

Кейт Хъдсън: “Понякога имам чувството, че съм лоша майка!”

Откакто красивата Кейт се раздели с Мат Белами през 2014 година, животът й се преобърна на 180 градуса. 36-годишната актриса е на корицата на новия брой на списание InStyle и говори открито за връзките в живота си и за ролите си на майка, проятелка и необвързана жена, чиито любовен живот е под светлините на прожекторите.

"Понякога имам чувството, че отново съм в гимназията”, така тя коментира постоянните клюки и слухове, които я заобикалят, включително й слуховете за аферата й с доста по-младия от нея Ник Джонас. "Не мога да кажа здрасти на някой без хората да си помислят, че имаме връзка.”

"Не обичам да коментирам дали съм обвързана или не, все някой от всички таблоиди ще познае. В крайна сметка винаги ме свързват с някой, с който няма нищо общо. Според жълтата преса вече съм излизала с всички приятели на брат ми. Все се ровят да открият кой е мистериозният мъж, с който съм пила кафе”

Актрисата говори още за майчинството и нападките, които е получавала. Тя споделя, че медиите я карат да се чувства като лоша майка, но за нея е по-ценно, че е толкова близка със сина си. "Бях много млада, когато родих Райдър. Бях на 23 години и е нормално връзката ни да бъде по-скоро като между приятели, а не като между майка и син. Да, аз съм родител, но си признавам, че съм доста откачена майка и с него се забавляваме доста.”

Кейт говори и за сплотената си група от звездни приятелки, с които са неразделни от години. Тя, Никол Ричи и дизайнерката Дженифър Мейер са наистина забавна компания  "Харесва ми, че хората се притесняват от нас. Няма нищо по-хубаво от група разхождащи се момичета, които се забавляват и не спират да се смеят.”

Кейт определено е права!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay