Кейт и Уилям планират четвърто дете

Изглежда, че кралското семейство ще се разрастне с още един член и то може би съвсем скоро. Принц Уилям и Кейт Мидълтън официално заявиха, че са готови за бебе номер 4! Кралската двойка в момента има три деца - принц Джордж (наследник на трона), принцеса Шарлота и принц Луи. Очевидно обаче картината скоро ще се промени, защото Кейт иска четвърто и Уилям няма прав на опровержение!

Анонимен източник споделя пред Us Weekly, че от известно време Кейт говори за това, че би искала да има още едно дете. Според него тя винаги е желала четири деца и докато Уилям първоначално е бил доволен и на три, тя успяла да му извие ръцете. Близки до двойката твърдят, че към края на годината можем да очакваме добри новини.

Няма как да знаем отвътре какви са действителните планове на Кейт и Уилям. Можем само да предполагаме, според това, което Кейт е разкривала в миналото, а именно че иска още едно дете. Съвсем наскоро тя сподели, че изпитва празнота по време на кралското турне в Дания. Принцесата на Уелс, направи коментара по време на посещение с изследователи по проекта за психично здраве на бебета в Копенхаген. Тям тя издаде, че работата с деца много я натъжава.

"Уилям винаги се притеснява от това да се срещам с деца под една година. Прибирам се вкъщи и казвам: "Хайде да направим още едно.", споделя още Кейт.

Връщайки се назад, става ясно, че това не е първият път, когато Кейт прави коментари за друго дете. Още през 2019 г. тя бе попитана за потенциално бебе номер четири, на което отговори, че мисли по въпроса, но според нея Уилям ще бъде доста притеснен. През лятото тя и Уилям видяха бебе по време на кралски годеж и той се пошегува: "Не давайте повече идеи на жена ми!"

Кейт и Уилям наскоро се преместиха в чисто нов дом, заедно с трит си деца, за да могат те да излизат с велосипедите си и да обикалят имението. Близък до смейството споделя, че мястото наподобява малка общност.

Очаква се в крайна сметка двойката да се премести в замъка Уиндзор, където определено ще имат повече място за нарастващото семейство!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay