Кейти Пери не робува на половинката си

Певицата решила да зареже семейните планове и да купонясва по своему

Кейти Пери и Ръсел Бранд
Кейти Пери и Ръсел Бранд

Коледа е времето, което обикновено прекарваме с най-близките си. При звездите обаче, празничните дни не винаги са толкова щастливи, особено когато вниманието постоянно е насочено към тях, а стресът често тревожи живота им. 

От UsWeekly научаваме, че певицата Кейти Пери се е почувствала емоционално нестабилна и внезапно е решила да прекара Коледната нощ далеч от половинката си Ръсел Бранд. Двойката първоначално е планирала семейна вечеря в Лондон с родителите на комика, но идеята не е била осъществена.

Изпълнителката на хита "I Kissed a Girl" решила да пренебрегне плановете им и набързо се уговорила да празнува с приятели. Така пропуснала семейното събиране и заминала за Хаваите. 

"Двамата се скараха жестоко. Кейти напсува Ръсел и му заяви, че ще прави какво иска. Той не си замълча и я напсува обратно.", разказал източник пред медията. 

Припомняме, че Пери и Бранд се ожениха през октомври 2010 година, но с днешна дата медиите непрестанно обсъждат брака им. Дори се говори, че двамата са на път да се разделят, заради наркотичните зависимости на Ръсел и шумния начин на живот на Кейти, който само му пречи. Дали светските клюки ще станат реалност обаче, можем само да гадаем. 

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 29.12.2011|17:37
Като нищо слухът за евентуален развод може да се окаже верен. В холивудските среди браковете на звездите не траят никак дълго. Най-честата причина за раздяла е когато и всяка от страните е подвластна на амбициите си за кариера и поставя тях преди семейното щастие.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay