Кийра Найтли най-накрая разкри името на дъщеря си!

30-годишната актриса разказва подробности за бременността и раждането

Кийра Найтли най-накрая разкри името на дъщеря си!

В края на месец май Кийра Найтли стана майка на момиченце. Tя и съпругът ѝ Джеймс Райтън обаче пазят ревностно личния си живот само за себе си и името на детето стана ясно едва преди броени дни. Малката принцеса се казва Еди.

Звездата от "Карибски пирати” краси септемврийската корица на списание ELLE. В откровено интервю тя говори за новото начало в живота след навършването на 30 години, за бременността, раждането и 20-годишното си Аз.

Актрисата е родена на 26 март и по време на 30-тия си рожден ден е все още бременна. "Нямаше как да пия, а какъв е смисълът на 30-тия рожден ден, ако не можеш да го отбележиш с едно феноменално напиване? Затова щафетата пое съпругът ми, който организира страхотен обяд в един от любимите ми ресторанти.

Всички бяха толкова мили с мен - не спираха да ме уверяват, че мога да си прекарам страхотно и в трезвено състояние. Всичко това е чудесно, докато не обмисля факта, че същите тези хора започнаха да пият още от 13 часа.

След обяда се върнахме вкъщи, където ме чакаше изненада от балони, изписващи моето име. Гостите ми си тръгнаха към 2-3 часа през нощта и бяха доволно почерпени, а аз си стоях там, бременна в осмия месец, напълно трезва! Да, беше прекрасно, но не беше това, което винаги съм си представяла, че ще бъде 30-тия ми рожден ден.”

Връщайки лентата малко по-назад, Кийра признава, че 20-те години от живота ѝ са били просто невероятни в професионално отношение и не мисли, че кариерата ѝ някога ще бъде по-успешна, отколкото е била тогава. Но положението не е било толкова розово за нея в личния ѝ живот.

"Когато си на 20 години, търпиш такава огромна промяна, опитваш се да разгадаеш толкова много неща. Някои хора се отдават на лудории и си прекарват страхотно. При мен беше точно обратното. Бях много срамежлива и ми отне доста време да се науча да спра да се опитвам да се харесвам на хората и просто да се забавлявам.”

Красавицата признава, че през този период често е ходила на терапия и смята, че в пдообни объркващи за човек времена е редно да предприемеш каквото и да било, ако ще те накара да се чувстваш по-добре.

Кийра Найтли най-накрая разкри името на дъщеря си!

Относно разждането, Кийра споделя, че то ѝ е помогнало да започне да обича тялото си такова, каквото е. "Жените често мразим дадени части от тялото си. Винаги се сблъскваме с период, в който просто се гледаме в огледалото и се чудим защо нямаме по-дълги крака или по-слаби ръце. Но после преминаваш през бременността, раждането и кърменето и внезапно осъзнаваш, че тялото ти е прекрасно.”

Кийра Найтли най-накрая разкри името на дъщеря си!

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay