Ким Кардашиян и Кание Уест избраха име за сина си!

Дали успяха да надминат себе си и името на дъщеря им Норт?

Ким Кардашиян и Кание Уест избраха име за сина си!

Малкият наследник на звездната двойка се появи на бял свят в събота и наддаванията за името му започнаха светкавично. Ким и Кание са известни с любовта си към по-ексцентричните имена, тъй като кръстиха дъщеря си Норт Уест (Север Запад).

Щом феновете разбраха, че Ким е бременна с второ дете, много споделиха, че новото попълнение в клана Кардашиян би трябвало да носи името Саут (Юг), за да се запази традицията с посоките на света. Ким коментира това предложение като каза, че името Саут й звучи абсурдно и няма нищо общо със страхотното звучене на Норт.

Вчера стана ясно, че двойката все още няма име за сина си, но пък го наричат със сладкия прякор "малък мъж”. Те обявиха, че няма да бързат с решението си, защото искат перфектното име за момченцето си.

Явно гордите родители са стигнали бързо до идеалното име, защото няколко часа по-късно Ким обяви в социалните мрежи, че синът й ще носи името Сейнт, което на английски означава "светец”. Второто име на момченцето е Робърт, в памет на бащата на Ким - Робърт Кардашиян. Ким винаги е смятала баща си за истински светец и сега името на сина й е един вид отдаване на почит към паметта на починалия й баща.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay