Клои Кардашян и истината за сурогатното майчинство

Клои Кардашян и истината за сурогатното майчинство
Instagram

Първата бременност на Клои кардашян беше обвита в мъка, след като по-голямата ѝ сестра съобщи новината за множеството изневери на Тристан Томпсън, преди Клои да роди. Докато тя позволи на вече бившия си партньор и баща на дъщеря ѝ Тру Томпсън да бъде в родилната зала, връзката им никога нямаше да бъде същата. И за съжаление посрещането на второто ѝ дете изглежда е било също толкова трудно.

Телевизионната риалити звезда и средна сестра от клана Кардашиян никога не се е поколебала да бъде искрена – както с другите, така и по отношение на най-интимните подробности от живота ѝ като бременност, майчинство и изграждане на семейство. Така че, когато дойде моментът Клои да сподели опита си с раждането на сина си, Тейтъм Томпсън, тя също не спести думи. 

Тя описа какво е да има второ дете чрез сурогатна майка в епизод на "Семейство Кардашиан". И докато това, което тя трябваше да каже, беше унищожително уязвимо, важно е да се отбележи, че нейният опит не е необичаен.

Риалити звездата призна, че изпитва трудност да се свърже със сина си

Клои призна, че е намерила за по-голямо предизвикателство да се свърже със сина си, отколкото с дъщеря си в епизод от сезон 3 на риалитито. 

"Чувствам се виновна... Когато сравнявате между Тру и него, това е много различно преживяване, връзката. С Тру ми отне няколко дни. С него отнема месеци. Обичам го и обичам децата си, но определено все още нямам тази пълна връзка," споделя тя.

Клои цитира медицински проблеми като причина да избере сурогатна майка за второто си дете. Източници казват пред изданието, че не само тя се е борила с усложнения по време на първата си бременност, но и че тя и Ким Кардашиян (която роди две от четирите си деца чрез сурогатна майка) са се ангажирали да влязат във възможно най-добрата формаИзползването на сурогати им позволява да останат отдадени на целите си, докато продължават да изграждат своите семейства.

Желанието на Клои да бъде толкова уязвима хвърля важна светлина върху едно твърде често срещано препятствие, пред което са изправени много майки: обвързване с децата им. The Guardian съобщава, че 10% от жените се борят да създадат емоционално с децата си, а Surrogate подчертава важността на търпението, тъй като процесът на свързване често може да отнеме повече време от очакваното. Но ако връзката на Клои с Тру е някаква индикация, тя е страхотна майка и ще преодолее това препятствие с Тейтъм навреме.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay