Кортни Кокс "Поставянето на филъри беше пълна загуба на време"

Кортни Кокс нарече поставянето на филъри за лице "най-голямата си грешка по отношение на красотата" в ново интервю за списание Woman, предава Page Six.

"Има толкова голям натиск да останеш млад в тази индустрия, че след като започнеш, става малко като ефект на доминото и продължаваш да искаш повече", каза звездата от "Приятели" пред изданието.

"За останалата част от света лицето ви очевидно се променя, но за вас самите – тъй като имате само една процедура – не забелязвате."

Кокс заключи, "Беше пълна загуба на време и ми се иска да не се бях поддала на натиска да го направя."

Това не е първият път, когато актрисата говори, че съжалява, че е използвала инжекции. През март Кокс се появи в епизод на подкаста "Gloss Angeles" и разговаря с водещите Кирби Джонсън и Сара Тан Кристенсен, споделяйки подобни мисли за "ефекта на доминото", предизвикан от употребата на филъри. 

"Не осъзнаваш, че изглеждаш малко странно, така че продължаваш да правиш повече, защото изглеждаш нормален за себе си", каза тя тогава. "Слава Богу, те са подвижни", добави Кокс. "Обърках много и сега за щастие … успях да обърна ефекта в голяма степен."

И в интервю за списание Sunday Times Style през 2022 г. тя признава, че "се е опитвала да преследва тази младост в продължение на години", добавяйки: "Не осъзнавах, че, о, мамка му, всъщност изглеждам наистина странно с инжекции и правене на неща на лицето ми, които никога не бих направил сега.

Кокс не е единствената звезда, която отрича инжекциите против стареене - Дрю Баримор, Дженифър Лопес и дори любимата ѝ Дженифър Анистън от "Приятели" говориха за решението си да не минават под иглата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay