Лили Олдридж дефилира бременна на модната седмица в Ню Йорк

Красавицата Лили Олдридж дефилира на модния подиум на седмицата на модата в Ню Йорк, бременна в петия месец. Модните ревюта през последните години се славят с разнообразните форми на тялото, които напоследък виждаме да се толерират от дизайнерите, вече не само перфектните мерки, 90 на 60 на 90, са единствения модерен начин, по който можем да изглеждаме. Клишетата са разбити и ревюто на Брандън Максуел за сезон пролет 2019-та доказва това.

Дефилето започна с високи модели, които демонстрираха страхотно излъчване и красиви тоалети, докато не дойде ред на изненадата на вечерта - бременната Лили Олдридж. Тя придружи супер моделите Джиджи Хадид, Бела Хадид, Джоан Смолс, като носеше червена рокля, прилепнала по тялота й, която ясно показваше фигурата й. Тя изглеждаше забележително красива, с минималистичен грим и коса, разделена на път през средата, прибрана в опашка.

"Толкова се гордея, че дефилирам за Брандън Максуел, бременна в петия месец", казва Лили Олдридж в публикация в Инстаграм, под снимка, която я показва на подиума в пълния й блясък. "Участвала съм в модни ревюта няколко пъти, но тази емоция винаги ще бъде незабравима, когато се върна назад и си я припомня. Благодаря ти, Брандън, че ми позволи да блесна и, че си истински джентълмен. Обичам те ЗАВИНАГИ!", допълва тя. Лили Олдридж не пропуска да изрази своите благодарности към екипа, който й е помогнал да изглежда толкова добре, като изтъква чудесната работа на гримьорите, фризьорите и всички, които са застанали до нея преди да излезе на подиума.

"Беше толкова забавно зад сцената с всички момичета, всички бяха изключително мили с мен, галеха коремчето ми и искаха да споделят това красиво пътуване с мен. ", казва развълнуваната Лили. Това не е първото ревю, в което тя дефилира бременна. Виждали сме я през 2015-та на ревюто на Виктория Сикретс, когато тя излезе бременна във втория месец. Тогава тя не беше единствената бъдеща майка, която видяхме да дефилира, Алесандра Амброзио също чакаше своето дете.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay