Лиъм Хемсуърт: “С Майли се обичахме, не съжалявам за годежа!”

Красивият актьор говори за раздялата със скандалната изпълнителка и за сегашния си любовен живот

Лиъм Хемсуърт: “С Майли се обичахме, не съжалявам за годежа!”

По-малкото братче на страхотния Крис Хемсуърт - не по-малко страхотният Лиъм, проговори за първи път за връзката си с провокативната певица и актриса Майли Сайръс. Двамата сложиха край на годежа си преди две години, а по всичко личи, че актьорът таи само топли чувства към бившата си половинка.

В откровено интервю за списание Men's Fitness Лиъм споделя, че изпитва само и единствено любов към Майли. Според него няма причина за лоши чувства, след като двамата се разделят по взаимно съгласие и не са имали бурни скандали.

"Не избираме в кого да се влюбим, просто се случва. Просто някои хора са по-обременени от други и връзката не се получава. Бяхме заедно в продължение на 5 години и си мисля, че чувствата ми към нея не могат да се променят. И това е хубаво нещо, защото означава, че любовта ни беше истинска, а не просто флирт.”

Лиъм и Майли се запознават на снимачната площадка на филма "Последната песен” през 2009 година и химията между тях още тогава е повече от очевидна. Те започват да се срещат по време на снимките на лентата и се сгодяват през 2012 година.

Лиъм Хемсуърт: “С Майли се обичахме, не съжалявам за годежа!”

Актьорът признава, че връзката им наистина е била много истинска и изпълнена със силни чувства. "Връзката ми с Майли беше важна част от живота ми и винаги ще бъде. Но тя е свободен дух, винаги ще изненадва хората с това, което прави. Със сигурност не е злонамерен човек, а е просто момиче, което прави каквото си пожелае.”

Лиъм не е имал друга сериозна връзка след разпадането на годежа. Той споделя, че му е доста трудно да ходи по срещи. "Пътувам постоянно и не излизам по клубове, не ходя по партита. Имам малка група от приятели и рядко се запознавам с нови хора. Трудно е да имаш връзка, когато работиш в тази индустрия. Всичко е работа и само работа.”

Въпреки всичко актьорът споделя, че не се чувства ощетен или депресиран заради този факт. "Не мисля, че изпускам нещо. В момента съм фокусиран върху кариерата си, здрав съм и се чувствам наистина щастлив.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay