Майката на Джако си върна внуците

Баба Катрин убеди съда, че ще се грижи добре за наследниците на сина си

<p>Катрин Джексън, а отдясно са синовете Тито и Джеки Джексън</p>

Катрин Джексън, а отдясно са синовете Тито и Джеки Джексън

Преди време ви разказахме за драмите, които неизменно съпътстват звездното семейство Джексън. То не са имотни разправии, физически саморазправи, изчезнали роднини и прехвърляне на попечителства. Всичко, от което световните таблоиди се нуждаят.

Миналата седмица грижата за малките Джексън бе поверена на племенника на покойния Крал на попа - Ти Джей, научаваме от BBC. Принс Майкъл, Парис и Бланкет бяха оставени под негов надзор, защото баба им Катрин изчезна безследно.

Е, впоследствие се оказа, че била на почивка. В специално изявление, представено под съда, тя заявява, че винаги е била близка з Ти Джей, затова била сигурна, че по време на отсъствието ѝ, децата са били в сигурни ръце.

Съдът е отредил съвместно попечителство на двамата грижовни роднини. На 22 август ще стане ясно дали решението е окончателно.

Припомняме ви, че певицата Даяна Рос също бе изявила желание да се грижи за малчуганите, ако баба им не е в състояние. Това не е само нейно желание, но и на Майкъл Джексън, който го е посочил в завещанието си.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 06.08.2012|11:30
добре е направила бабата , все пак са семейство и трябва да са заедно
1
Не е посочен 06.08.2012|11:13
Все си мисля, че бабата най-добре ще се грижи за децата си. Всички знаем, че бабите обичат повече внуците си отколкото дори собствните си деца
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay