Мама Сталоун е с най-огромните устни

Майката на Силвестър си е докарала вид на баба Жаба Кекерица

Тази седмица 90-годишната Джаки Сталоун се появи на премиерата на "Непобедимите 2", за да се порадва на поредния успех на синчето си. Освен някогашният Рамбо (или Роки), в новия филм са се събрали още куп емблематични за екшъните мъжаги. Според нас обаче именно майката на Силвестър Сталоун заслужава най-много да я наречем "Непобедимата".

Дори Чък Норис, който също си партнира със сина ѝ във въпросната лента, не може да я бие по обем на устните. Е, представяли сме ви и още няколко дами, способни да се състезават с Джаки. Но не можем да спрем да се изумяваме всеки път, щом някоя нова публична личност си причини такава нелицеприятна корекция на старини.

Възрастната дама изглежда така, сякаш е била удряна по челюстта последователно от "непобедимите" Джет Ли, Джейсън Стейтъм, Шварценегер и Ван Дам. А всъщност никой не е упражнявал насилие върху нея. Просто сама е решила да си даде парите за инжектирането на Бог знае какви пълнежи в устните. 

И в крайна сметка, си е навлякла тази визия на баба Жаба Кекерица, която сме ви показали. Извиняваме се за сравнението. Не е хубаво да се подиграваме на човек заради външния му вид. Но когато той не е причинен от някакви външни влияния, а от вътрешните подбуди на самия човек, ситуацията става различна. Защото преди да пожелае да се "разкрасява", Джаки Сталоун си е изглеждала чудесно - дори на тези снимки ни прилича на незабравимата Елизабет Тейлър.  

Мама Сталоун е с най-огромните устни

29 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 18.08.2012|15:09
Когато се гаврят с теб по твое желание,не е гавра,а изпълняване на желание :)
5
Не е посочен 17.08.2012|19:22
това е трагедия
4
Не е посочен 17.08.2012|19:05
ужас, само това мога да кажа
3
Не е посочен 17.08.2012|18:49
това е ненормално, честно
2
Не е посочен 17.08.2012|17:22
Защо не си е останала нормално човешко същество, каквато е на старите снимки? Ужас просто...
1
Не е посочен 17.08.2012|16:00
Тази жена се е вманиачила...направо...ужас...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay