Мат ЛеБланк проговори за тъмните периоди след раздялата с “Приятели”

Актьорът е преминал през много тежък период след края на сериала

Мат ЛеБланк проговори за тъмните периоди след раздялата с “Приятели”

Години наред Мат ЛеБланк нямаше проблеми да ни разсмива от малкия екран с ролята си на Джоуи в иконичния сериал "Приятели”. Този образ, игран от актьора в продължение на 230 епизода или цели 10 години, донесе на Мат огромен успех както в професионален, така и във финансов аспект.

Но в интервю за списание за списание Mirror, ЛеБланк споделя, че животът му след прекратяването на сериала не е бил никак лек и изобщо не е имал поводи за усмивки. Вместо постоянно да бъде под светлините на прожекторите и да бъде забелязван из Холивуд, Мат искал да стои възможно най-далеч от светлините на прожекторите.

"Стоях затворен вкъщи с години, бях напълно изцеден. Не исках да имам график, не исках да трябва да бъда някъде. И се радвах, че най-сетне мога да го направя.”

Актьорът споделя, че това са най-мрачните времена в живота му и по онова време наистина е имал чувството, че е загубил посока. "Агентът ми не беше никак доволен. Повечето актьори звънят на агентите си и искат да получат някаква работа, а аз му звънях и му казвах да изтрие телефона ми за няколко години. Беше много тъмен период. Бях на прага на нервен и емоционален срив.”

Животът на Мат става още по-труден, след като бракът му с манекенката Мелиса Макнайт започва да се разпада. В допълнение към това диагностицират дъщеря му с болест, която засяга мозъка и може да доведе до епилепсия и да порази костите и двигателните способности на детето.

"Откриха нарушения във функциите на мозъка на дъщеря ми. Беше най-тежкият момент в живота ми. Но успях да премина и през това. Така станах още по-силен.”

Дъщеря му, Марина вече е 11-годишна и за щастие е израстнала болестта и няма и следа от нея. Сега Мат се наслаждава на всеки миг, прекаран с дъщеря си и двамата редовно ходят на езда заедно или се разхождат сред природата.

"Най-хубавото нещо в този живот е да прекарвам време с дъщеря ми. Ние имаме прекрасна връзка и тя е най-хубавото нещо, което ми се е случвало!"

Тази година ще имаме възможност да видим ЛеБланк в ново амплоа. Той ще води предаването "Top Gear” заедно с британския комик Крис Еванс. Мат ще бъде първият водещ, който не е британец в почти 40-годишната история на предаването.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay