Мери-Кейт Олсън се омъжи тайно за Оливие Саркози

Двамата се венчаха на церемония в петък

Мери-Кейт Олсън се омъжи тайно за Оливие Саркози

Знаете ли какво се случва днес с популярните близначки от детските филмчета и сериали от 90-те? Мери-Кейт и Ашли Олсън са горди собственички на две модни марки - The Row и Elizabeth and James, и управляват бизнеса си заедно. В петък вечер обаче близначките Олсън изглежда са преживели едно много по-лично събитие - сватбата на Мери-Кейт.

Световните издания упорито твърдят, че именно през тази нощ Мери се е омъжила за дългогодишния си приятел - френският банкер и полубрат на бившия президент на Франция - Оливие Саркози, който има две деца от предишния си брак. Церемонията е била в тесен семеен кръг от 50 души, а празненството се е състояло в частна резиденция в Манхатън.

Говори се, че преди да влезе на мястото на събитието, всеки гост е бил помолен да предаде мобилния си телефон, а декорацията на помещението се състояла от… огромни топки, направени от цигари. Така че гостите имали възможността да пушат през цялото време.

Мери-Кейт и Оливие се сгодиха през март 2014 година, след като нежната половинка прие предложението на приятеля си, който за втори път поднесе желанието си да се ожени за нея, на романтична почивка в Ямайка. Смяташе се, че двойката планира сватбата си за лятото на 2016 година, но ето че тя успява да изненада с тайната церемония.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay