Мишел Обама влиза в ролята на... редактор на известно списание

Съпругата на президента на САЩ има какво да каже

Мишел Обама влиза в ролята на... редактор на известно списание

Първата дама на САЩ - Мишел Обама, се появява на корицата на списание More. Мишел краси корицата за трети път, но различното в случая е, че влиза и в ролята на първия гост редактор на списанието.

От тази позиция тя се обръща към читателите на юлско-августовския брой и споделя неща от личния си живот. "Само няколко дни след като семейството ни се премести във Вашингтон през 2009 г., дъщерите ми отидоха за пръв път в новото си училище. Докато ги гледах как се качват в тези големи черни коли, пълни с въоръжени агенти, и видях малкото личице на Саша, долепено до прозореца, докато колата се отдалечаваше, аз се запитах "Какво правим, за Бога?”

Въпреки тези свои притеснения, Мишел отбелязва, че не би могла да бъде по-поласкана от факта, че ѝ е дадена честта да служи на държавата по такъв начин.

Тя споделя също за вълненията си около новата си роля - тази на редактор. При избора на статии за броя много от тях са свързани с обществените ѝ каузи. Пример за това е статията, посветена на инициативата "Нека да се движим!”, която има за цел да помогне за намаляване на наднорменото тегло при децата.

В раздела за пътуване първата дама на САЩ предлага на вниманието на читателите информация за Националните паркове и мемориали.

В броя е включен и материал от специален гост за мъжката част на списанието - Барак Обама. Президентът на САЩ говори за това как президентството е повлияло в положителна посока на бащинските му умения.

Самата редакторка на списанието - Лесли Джейн Сиймур, заявява, че отдавна обмисля идеята за сътрудничество с Мишел Обама и въпреки че това в началото изглежда само като луда мечта, е било едно от най-големите ѝ желания.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay