Модните провали на годината

Леона Луис оглави класация за най-ужасен тоалет на 2011

Леона Луис
Леона Луис

Британската певица Леона Луис оглави класацията на "Daily Telegraph" за най-голям моден провал през 2011 г. Изданието съставя ежегодно списък на 25-те най-ужасни тоалета, които са носели знаменитости през годината.

Леона Луис застана начело на класацията с избора си на тоалет от две части, съставен от впита черна пола и бюстие, наподобяващо пищни червени женски устни. В този вид певицата се яви на премиерата на парчето "Never Say Never" на Джъстин Бийбър. За ужас на феновете си Луис поясни, че сама е проектирала тоалета си.

На второ място е поставен тоалет на певицата Черил Коул, съставен от червена блузка, небесно син колан, препасан върху лилав панталон.

На трето място се озова аутфитът от нарязан на ивици черен плат на певицата Холи Валанс. "Да, Холи, виждаме бельото ти, както и какво си яла за вечеря" коментират от изданието.

В класацията попаднаха още черния кожен костюм, носен от Никол Кидман, роклята на Пенелопе Крус, с която се появи на наградите "Оскар".

Сред модните провали е син тоалет, носен от херцогинята на Кембридж, Катрин, който напомня на стила на по-възрастните дами от британското кралско семейство.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay