Най-вдъхновяващите и силни цитати на иконичната Бионсе!

Доза вдъхновение от любимата звезда

Най-вдъхновяващите и силни цитати на иконичната Бионсе!

Бионсе е от онези жени, които няма как да останат незабелязани. Тя е пожар, тя е сила, тя може да води тълпата и да взриви публиката. Тя притежава харизма и е истински лидер както в музиката, така и в живота.

Ето защо днес сме подбрали някои от най-запомнящите се думи на мис Картър, които ще ви нахъсат и вдъхновят. Не е никак случайно, че я наричат кралица и думите й го доказват!

"Силата и влиянието не ти се дават даром. Трябва да си ги получиш сам.”

"Аз съм модерна феминистка. Вярвам в равноправието. Защо трябва да избираме каква жена да бъдем? Защо трябва да се лепим етикети?”

"Толкова е приятно, когато знаеш кой си и какво те прави щастлив, какво не би търпял. Вие трябва да се грижите за себе си. Това е само ваша работа и ничия друга.”

"Всички имаме недостатъци. Но преди всичко сме хора и трябва да се концентрираме върху това, което ни прави красиви.”

"Ако даваш всичко от себе си и нещата все пак не се получават, то просто спри, облечи си някоя секси рокля и излез навън!”

"Не обичам да залагам, но ако трябва да заложа на нещо, то ще бъде на себе си.”

"Няма да бъда жената, която съм днес, ако не се прибирам вечер при мъжа ми. Това ми дава здрава основа. Той ми е помагал толкова много. Първоначално бяхме само приятели, говорехме си по телефона в продължение на година и половина и чак след това излязохме на среща. Стабилната основа е много важна за една връзка, трябва ви някой много важен за вас човек, някой честен и искрен.”

"Истинската дива е добра, талантлива, силна, безстрашна и смела!”

"Нямам нужда да се доказвам пред никого, само трябва да следвам сърцето си и да се концентрирам върху това, което искам да кажа на света. Аз управлявам своя свят!”

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay