Най-красивата жена сред звездите за 2015 година е актриса!

Можете ли да се досетите коя е тя?

Най-красивата жена сред звездите за 2015 година е актриса!

Списание People обяви класацията си за най-красивите жени за 2015 година. В нея присъстват десет чаровници от света на шоубизнеса, които са предимно певици и актриси.

Последното десето място заема Ванеса Хъджинс, която хората отдавна спряха да възприемат само като любимката на тийнейджърите. Тя все повече се утвърждава като сериозен изпълнител, който заслужено печели уважението на публиката.

21-годишната Ариана Гранде, която нашумя през последната година, заема предпоследното място в чарта. Много хора свързват чаровната брюнетка с певицата Селин Дион, което добавя щипка грация към образа на младата певица.

Сред актрисите, които попадат в класацията, са Габриел Юниън, Шей Мишел, Джена Дюън-Тейтъм (съпругата на Чанинг Тейтъм), Лаверн Кокс и Тараджи Хенсън.

Най-красивата жена сред звездите за 2015 година е актриса!

На четвърто място попада друга млада изпълнителка - Меган Трейнър, трета е Тараджи Хенсън, а подгласничка на номер 1 е 19-годишният модел Джиджи Хадид.

Първото място в класацията и короната "Най-красива жена на света” грабва актрисата Сандра Бълок. В специално интервю за изданието тя споделя, че реакцията й, когато научава за престижното отличие, са думите: "Това е просто нелепо!”

"Истинската красота е тиха”, споделя актрисата. "Бъди добър човек, бъди добра майка, приготвяй обяда и пропускай този, който бърза занякъде, преди теб на опашката. Хората, които според мен са най-красиви, са тези, които се занимават с нещо и наистина се стараят”.

Най-красивата жена сред звездите за 2015 година е актриса!

50-годишната красавица най-сетне е открила ролята на своя живот - тази на майка. Нейният син Луис е на 5 години и актрисата споделя, че времето, прекарано с него, е истински ценно. Сред основните им занимания са игрите, лего конструкторите, разговорите и споровете за храната, която трябва да се яде.

"Позволявам на всички лели и вуйчовци да го разглезват, но аз държа да съм тази, която установява правилата.” Сандра признава, че синът й все още не знае какво работи майка му, понеже тя иска той да я приема като родител, а не като звезда от шоубизнеса.

Освен грижите около сина си, Сандра се е съсредоточила и върху здравословния начин на живот, който спазва чрез диети и тренировки.

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay