Най-милите и забавни коментари на кралското семейство по адрес на принц Джордж

Малкият принц забавлява цялата рода!

Най-милите и забавни коментари на кралското семейство по адрес на принц Джордж

Едва ли има човек, който да не се радва на сладкия русокос принц Джордж и неговите розови бузки. Всички обичат и страхотното му кралско семейство, което изглежда толкова сплотено и щастливо. Да, те са кралски особи, но преди всичко са хора и преживяват същите радостни, забавни и трудни моменти като нас.

Оказва се, че и принц Джордж изобщо не е по-различен от останалите 2-годишни. Наскоро баща му сподели колко големи са коледните му вълнения, а останалите членове на семейството са споделяли неведнъж забавни подробности около детството на кралския наследник.

Днес ви предлагаме да прочетете някои от най-сладките и забавни коментари по адрес на принца, които ще ви накарат да симпатизирате още повече на него и на семейството му!

Принц Уилям за дробовете на Джордж: "Едно нещо знаем със сигурност, има доста добре развити бели дробове.”

Но според татко той все пак е много сладък: "Джордж е доста шумен, но за сметка на това е страшно красив!”

Най-милите и забавни коментари на кралското семейство по адрес на принц Джордж

А ето какво споделя принц Хари за плача на племенника си: "Когато го видях за пръв път, плачеше страшно много, но май бебетата правят така. Страхотно е, че имаме ново попълнение в семейството. Само се надявам, че брат ми знае колко скъпо взимам, за да работя като бавачка.”

Пипа Мидълтън, сестра на Кейт и леля на Джордж, говори за характера му: "Страхотен е. Той е невероятен. Толкова е сладък. Донесе радост и веселие на всички. Има страшен характер и успява да ни събере заедно през уикендите и да ни забавлява.”

Майка му също споделя интересни неща: "Той има доста здрав захват и се притесняваме много, когато си играе с малки животинки.”

Уилям говори и за трудното време, което настава, когато трябва да изкъпят Джордж: "В момента къпането е болезнен процес, но да се надяваме, че ако му сложим шнорхел и маска, нещата ще се подобрят.”

Най-милите и забавни коментари на кралското семейство по адрес на принц Джордж

Дядо му, принц Чарлз, говори за любовта му към природата: "Смятам, че той ще бъде от онези хора, които обичат да са близо до природата. Интересно ми е да видя дали това ще бъде така и когато порасне, но засега той обожава да е навън, което ме радва.”

Принц Хари споделя на кого му прилича племенникът му: "Лично на мен ми прилича на младия Уинстън Чърчил.”

А според баща му, малкият прилича на него по отношение на белите: "Ще го кажа така: той е голям разбойник. Напомня ми на мен или на брат ми, когато бяхме малки. Със сигурност се справя много добре с белите. И, за щастие, е наследил добрия си външен вид от Кейт.”

Гордият татко споделя още, че синът му е доста забавен: "Джордж е една малка маймунка. Никога не спира да се движи, а на Коледа ще подскача като заек.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay