Неочакваната промяна в имиджа на Дженифър Лопес

Изпълнителката изцяло промени външния си вид

Неочакваната промяна в имиджа на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес несъмнено е една от най-привлекателните жени от света на шоубизнеса. Бидейки наясно с това, тя не се страхува да експериментира с външния си вид. Доказателство е най-новата ѝ визия.

Години наред нейна запазена мярка бяха дългите коси, които се спускат свободно и придават блясък на външния ѝ вид. Явно обаче певицата е решила да смени тотално своето излъчване, защото вчера качи своя снимкa в Instagram, с която разкрива своя нов имидж.

Неочакваната промяна се касае до дължината на косата ѝ - Дженифър вече не е част от отбора на дългокосите дами. Тя залага на къса прическа - доказва го селфито, направено на задната седалка на автомобил. На фотоса изпълнителката е облечена в синя рокля, а посланието към снимката гласи: "На късата коса не ѝ пука” (Short hair don’t care).

Новата стъпка, която гордата майка на близнаци предприема, определено е доста смела, предвид факта, че дългата коса на Дженифър бе нейна отличителна характеристика в досегашната ѝ кариера.

42-годишната звезда наскоро поднови романса си с танцьора Каспър Смарт, който е доста по-млад от нея - с цели 14 години.

Предположенията за това откъде идва идеята на Дженифър за новия външен вид варират от мненията, че причината е, че късата коса придава младост на лицето, до твърдението, че Лопес се е вдъхновила от последната си телевизионна роля - в сериала Shades of Blue, където влиза в кожата на детектив Харли МакКорд, която има по-къса къдрава прическа.

Неочакваната промяна в имиджа на Дженифър Лопес

За още новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay