Нина Добрев - по-добрата Пош Спайс?

Актрисата отправя провокация към Виктория Бекъм

Нина Добрев - по-добрата Пош Спайс?

Тя е страхотна актриса и професията ѝ ѝ дава възможност да се преобразява в какви ли не образи. Досега обаче като че ли не бяхме виждали Нина Добрев в амплоато на певица. И то част от най-популярната момичешка банда на всички времена - Spice Girls.

Превъплъщението ѝ е част от духа на Хелоуин, който вече ударно е завладял цял Холивуд. На Шестия ежегоден хелоуинския маскараден бал на Матю Морисън Нина и други известни момичета, се "пъхнаха” в кожата на Виктория Бекъм и останалите диви от поп групата от 90-те - Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Гери Халиуел.

Естествено, образът на Пош Спайс бе запазен за самата Нина. Тя бе облечена в къса и тясна черна рокля, очертаваща стройната ѝ фигура. Късата перука допринася за още по-голямата автентичност на образа.

Нина Добрев - по-добрата Пош Спайс?

Междувременно, звездата с български произход призна през списание Interview, че след като прекрати участието си в сериала "Дневниците на вампира”, получава доста и различни предложения за роли, но досега не е попаднала на такова, което да я заинтригува.

"Все още ми се налага да се боря много за това, което искам да правя, и за работата с точно тези създатели на филми, с които искам да работя”, признава Нина. Засега тя е потвърдила участието си в три ленти - един филм на ужасите - The Final Girls, Arrivals и Crash Pad, които се очаква да излязат на екран през 2016 година.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay