Откровената изповед на Кара Делевин за капаните на модната индустрия

Чаровната блондинка се е научила да се грижи сама за себе си

Откровената изповед на Кара Делевин за капаните на модната индустрия

По-добре да не си от онези, които ще посмеят да кажат на Кара Делевин какво да прави или как да изглежда. 22-годишната британка говори открито пред The Wallstreet Journal за света на моделите и натиска, на който те са подложени.

Самата Кара е световноизвестен модел, а отскоро и актриса. Винаги е била естествено слаба и не приема стереотипите за красота, наложени в модния свят.

"Ужасно е да живееш в свят, в който получаваш обаждания от рода на "така и така купонясваш много напоследък и не изглеждаш както трябва, хубаво е да свалиш и няколко килограма". Толкова се ядосвам на подобни реплики. Ако някой не иска да ме наеме, просто да не го прави.”

Моделът не говори за пръв път по темата за телата на жените и техните предубеждения. В интервю през 2013 г. Кара заяви, че й се иска да е по-закръглена.

Делевин е известна с бурния си характер и "страстта" към смешните и странни физиономии, които не пропуска да прави пред камерата, както в ежедневието, така и на публични изяви.

Не е странно, че има над 12 милиона последователи в социалните мрежи - тя изглежда като едно съвсем обикновено момиче.

Откровената изповед на Кара Делевин за капаните на модната индустрия

Кара чупи и друг стереотип. Тя не се страхува от храната. Постоянно публикува снимки, на които е захапала сочно парче пица или шоколадова бисквитка.

По време на интервюто, което се провежда в ресторант, тя поръчва смело най-различни специалитети и казва, че умира от глад и ако не хапне нещо, ще заплаче.

В момента Кара тренира усилено бойни изкуства, защото й предстои да се снима в най-новата и очаквана комиксова адаптация - злодейският екшън "Отряд самоубийци”. Това ще бъде най-важната й роля на големия екран до сега. Ще си партнира с Джаред Лето, Марго Роби и Харли Куин.

За актьорската си професия споделя: "Когато играеш, последното, за което мислиш, е как изглеждаш. Това, че съм и модел, по-скоро пречи на играта ми, защото съм по-вглъбена във външния си вид”.

Откровената изповед на Кара Делевин за капаните на модната индустрия

Предстои да видим Кара и в още няколко филма. "Когато работех като модел мислех само за точно определения момент, за дадения ден, за следващия час. Когато забавих темпото и се научих да казвам "не", осъзнах, че имам бъдеще и мога да направя толкова много неща.”

Делевин признава още, че е спряла пиенето и купоните и се старае да влезе във форма. "Никога не съм била толкова отговорна, както сега. Когато започнах да се грижа за себе си, започнах да получавам и сериозни роли в киното.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay