Полиция ескортира Кейт Мос от самолет заради непристойно поведение

Причината за инцидента е наистина смущаваща

Полиция ескортира Кейт Мос от самолет заради непристойно поведение

Кейт Мос бе ескортирана от самолет с помощта на полицията. Това, което шокира потребителите на социалните мрежи повече, е, че моделът е пътувал с нискобюджетна самолетна компания.

Кейт се връщала в Лондон от Турция, когато полицията получава сигнал за тревога на борда на полета. Имало данни за съмнителни пътници, но в крайна сметка арести не са извършвани.

Според един от полицаите сигналът бил за смущаващо поведение на една от пътничките и трябвало тя да бъде свалена от самолета. Не са повдигнати никакви обвинения срещу нея и не е арестувана. Оказва се, че тази пътничка е Кейт Мос.

Полиция ескортира Кейт Мос от самолет заради непристойно поведение

Представители на самолетната линия заявиха, че не толерират неприемливото поведение и винаги биха докладвали за инциденти на отговорните лица.

Моделът от Англия си има неприятности не за пръв път. Пристрастяването ѝ към наркотици я остави извън модните кампании през 2005 година. Освен това тя бе любима тема на медиите, заради активния си нощен живот и пристрастеността си.

След като не ѝ бяха повдиганти обвинения, тя продължи с кариерата си на модел и през 2012 г. зае второ място в класацията на Forbes за модели с най-големи приходи.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay