Празничните планове на принц Уилям и големите коледни вълнения на малкия Джордж

Защо принцът оприличи сина си на малко зайче?

Празничните планове на принц Уилям и големите коледни вълнения на малкия Джордж

Ясно е, че всяко малко дете се вълнува изключително много около коледните празници. Изглежда, тези вълнения не подминават и третия по ред наследник за трона във Великобритания. В едно от редките си лични интервюта принц Уилям сподели, че синът му Джордж, който е на 2 години, ще подскача като малко зайче в коледния ден, защото вече е достатъчно голям, разбрал е значението на празника и е успял да разкрие защо ги посещава Дядо Коледа.

"Джордж със сигурност няма да спре да подскача наоколо като заек. Ще бъде истинско чудо, ако успее да поспи в нощта преди празника. Преживяването със сигурност ще бъде вълнуващо и го чакам с нетърпение."

Принцът споделя и какви са празничните планове на семейството му. Той разкрива, че заедно с Кейт, Джордж и 7-месечната Шарлот ще отидат на църква, защото това е традиция, която винаги спазват. "След това ще гледаме как Джордж се мъчи да отвори подаръците си. Коледа е един вълшебен ден, особено когато вече имаш свое собствено семейство.”

Оказва се, че Уилям наистина обича този празник и дори знае точно какво ще си пожелае за тази Коледа. "Ще бъде чудесно, ако получим снежна Коледа тази година. Тук не е валяло сняг за празниците от много време и се надявам тази година да се случи.”

За разлика от минали години, този сезон Уилям и Кейт са решили да прекарат празниците не с кралицата, а във фамилната им къща в Норфолк, където ще посрещнат семейството на Кейт и ще прекарат Коледа заедно с тях.

Уилям даде откровеното си и много непринудено интервю пред 24-годишната стажант-журналистика София Кичоу, която е получила обещание за бъдещо интервю от принца, когато са се запознали преди години. По това време София е била бездомна и принцът ѝ е помогнал чрез благотворителна организация, която набирала средства за младежи като нея. Тогава София му споделила, че мечтае да стане журналистка, а Уилям ѝ обещал интервю, ако момичето се труди усърдно и постигне мечтата си. Сега Кичоу е в последния курс от своето следване и принцът е изпълнил своето обещание.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay