Принц Уилям и Кейт Мидълтън стават крал и кралица през 2016 година?

Упорито се носят слухове, че кралица Елизабет ще се откаже от короната

Принц Уилям и Кейт Мидълтън стават крал и кралица през 2016 година?

Вчера кралица Елизабет II стана най-дълго управляващият монарх в историята, но дали това ѝ е достатъчно и вече е решила да се оттегли? Говори се, че кралицата иска да предаде мястото си на трона, но не сина си, а на внука си принц Уилям.

Елизабет определено обича да вписва името си в историята и го направи с рекордния брой години на управление. Сега явно е готова за още едно историческо вписване, като пропусне правото на сина си Чарлз да онаследи трона и даде тази привилегия на внука си Уилям.

Решението на кралицата може да предизвика известно неодобрение, но ходът ѝ е логичен, тъй като Уилям и Кейт се радват на огромна популярност сред народа, хората ги обичат и се радват искрено на семейството им.

Самата Елизабет е била едва на 25 години, когато е станала кралица, така че 33-годишните Уилям и Кейт не би трябвало да се притесняват, че са твърде млади за подобна позиция.

За Елизабет е важно да запази твърдите и добри позиции на короната и смята, че млади и обичани хора като Уилям и Кейт ще бъдат по-подходящи за тази цел от Чарлз и съпругата му Камила.

Ако Елизабет се реши на тази стъпка, коронацията най-вероятно ще се състои след 90-годишния ѝ юбилей през април идната година. Кейт, Уилям и двете им деца несъмнено ще се превърнат в най-обичаното и популярно кралско семейсто.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay