Принц Хари: “Сигурен съм, че майка ми би искала да имам деца”

Кралският наследник говори открито за живота без принцеса Даяна

Принц Хари: “Сигурен съм, че майка ми би искала да имам деца”

Със сигурност принцеса Даяна би била страшно горда със синовете си, ако можеше да види в какви смели и отговорни мъже са се превърнали. Сега, 19 години след смъртта на принцесата, по-малкият й син Хари продължава да върви по нейните стъпки и да прави онова, което майка му нямаше време да осъществи.

Той продължава нейната благотворителна дейност и е един от основателите на организация, която помага на децата в Лесото, повечето от които са заразени с вируса на СПИН. По-рано тази година той посети една от болниците в страната, където преди години бе на посещение и майка му. Той взима активно участие и в управлението на организацията "Halo Trust”, която бе най-голямата страст на Даяна и тя работеше много усилено по нея.

В интервю за предаването Good Morning America, принцът проговори откровено за трудностите на живота без майка, за духовното наследство, което им е оставила тя и разбира се за малките си и много сладки племенници.

Той разкри, че стаята, в която в момента провеждат интервюто е била кабинета на майка му и тя постоянно е работила тук и е слушала доста откачена музика. "Трябваше ни време, за да свикнем с липсата й, но в никакъв случай не сме я забравили. Мисля си за нея всеки ден.”

Принц Хари: “Сигурен съм, че майка ми би искала да имам деца”

Принц Хари споделя още, че се надява майка му да се гордее с него, ако го вижда отнякъде. "Надявам се, че ни гледа от небето и се гордее с нас и с постигнатото. Сигурен съм, че иска да имам деца, за да стане баба още веднъж. Да изгубиш майка си толкова малък е нещо огромно, което предопределя целия ти живот. Ето защо винаги се опитвам да съветвам и подкрепям млади хора, които са в същото положение.”

Хари споделя, че той и брат му правят всичко възможно , за да са сигурни, че майка им и нейната работа няма да бъдат забравени никога. "Тя имаше много таланти и се надявам, че поне някои от тях са се пренесли и в моята работа.”

Принцът не пропусна да се похвали и със сладките си племенници, принц Джордж и принцеса Шарлот, които той явно обожава. "С тях се забавляваме страшно много, а това е най-важното в живота, без забавление би бил ужасен. Не бива да се взимаме твърде насериозно и се надявам, че съм забавен чичо.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay