Първи снимки на Анджелина Джоли като булка

Ексклузивни кадри от сватбата на Бранджелина ще бъдат публикувани в списание People

Първи снимки на Анджелина Джоли като булка

През последните години имаше стотици неверни слухове от "сигурни” източници, които съобщаваха, че Анджелина Джоли и Брад Пит са сключили брак. Нито един от тях в крайна сметка обаче не се оказваше верен.

И все пак щастливото събитие се случи, този път наистина! На 23 август двамата станаха съпруг и съпруга.

Важна роля при планирането на сватбата са изиграли шестте им деца. Тя всъщност е била доста скромна - присъствали са едва двайсетина души, приятели и роднини на младоженците. Церемонията се е състояла във френското им имение Шато Миравал.

Съвсем скоро ексклузивни снимки от сватбата ще се появят на бял свят. В сряда излиза специалния брой на списание People, посветен на щастливото събитие.

Интересно е, че наистина всяко от децата на Бранджелина е взело участие в организацията. Най-големите синове Мадокс (на 13 години) и Пакс (на 10) съпроводили майка си до олтара. Момиченцата Захара (на 9) и Вивиан (на 6) хвърляли цветя, набрани от градината, а Шайло (на 8) и Нокс (на 6) носили пръстените. Малчуганите дори помогнали на родителите си при написването на брачните клетви.

Ето какво споделят пред People Анджи и Брад относно едно от най-важните събития в живота им:

"За нас беше важно този ден да е спокоен и изпълнен със смях. Искахме да споделим този толкова специален ден с нашите деца, това донесе щастие за цялото ни семейство”.

От списанието разкриват и подробности около булчинската рокля на красивата актриса. Тя е била ушита от Луиджи Маси, един от най-големите майстори в ателието на Versace. Воалът на Анджелина е бил покрит с изображения, нарисувани от децата й.

"Луиджи за мен е част от семейството и не можех да си представя някой друг да направи тази рокля.”, споделя Джоли през изданието.

За още звездни новини станете част от Jenite.bg във Facebook!

Първи снимки на Анджелина Джоли като булка

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay