Рецептата на Веси Бонева за домашен уют

Красивата изпълнителка споделя своите тайни за уютен дом

Рецептата на Веси Бонева за домашен уют

Веси Бонева несъмнено е една от най-успешните изпълнителки на музикалната сцена в България. Доказват го както наградите й, така и песните, които сътворява.

В настоящото интервю обаче тя разказва за неща, различни от музикалните си ангажименти. За това как постига уют у дома и каква е нейната тайна за релакс и отмора.

Ти си изпълнител и артист – работата ти е свързана с пътуване и светска суета. Уморяват ли те тези неща?
Не бих казала, че се уморявам толкова лесно. Обожавам да пътувам и трудно мога да стоя на едно място. За мен животът е движение, срещи, приятелите ми и музиката, която споделяме с публиката!

Кое предпочиташ – тръпката от пътуването или уюта на дома?
Уютът на дома е нещото, което търся след дълго отсъствие и много емоции, но тръпката от пътуването за мен е много силна. Тя ми дава ценни изживявания, нови приятелства и усмивки.

Какво е за теб домът? Обичаш ли да си стоиш вкъщи?
След дълго пътуване обичам да си почивам и да релаксирам у дома с любимото ми куче Джия. Животните са много ценна част от живота ми. Моето куче ми дава топлина и радост и ме дарява с много усмивки всеки път, когато сме заедно.

С какви неща обикновено свързваш дома?
С вкусна мусака, приятна музика за фон, книга в ръка и почивка на балкона с гледка към планината. Макар и работата ми да е свързана с музиката, аз я свързвам и със своя дом, защото откривам всичко в нея – любов, спокойствие, хармония, забавление…

Има ли специфични миризми, характерни само за твоя дом – кои са те? Всичките ли са приятни?
В моя дом мирише предимно на мен и моя домашен любимец. В повечето случаи е приятно, но има и моменти, в които след дълги разходки и дълго отсъствие от дома ароматът коренно да се променя.

Важно ли е за теб уханието на свежест в дома?
Да, много е важно! Обожавам, когато в дома ми въздухът е чист, а ароматът е свеж и постоянен. Този ефект постигам с добра хигиена в дома и използването на качествени ароматизатори.

Каква е рецептата за глътка свеж въздух у дома? Как се справяш с неприятните миризми (например след парти вкъщи или от домашния любимец)?
Първо, проветрявам хубаво всички помещения за поне 30-40 минути. След това включвам в контакта Ambi Pur 3Volution и неговите три аромата. Това е предпочитаният от мен освежител за въздух, защото премахва миризмите, което е много важно, когато имаш домашен любимец.

Забелязала съм, че той изключително бързо разпространява своя аромат в цялото помещение, като ефектът е траен и много свеж. Много ми допада това, че автоматично редува три различни аромата – така винаги се наслаждавам на прекрасно ухание.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay