Риана: "Надеждата ми за любов умира последна!"

Певицата говори за личния си живот и новия си албум

Риана: "Надеждата ми за любов умира последна!"

Изключителната Риана е на корицата на новия брой на Vogue и изглежда повече от зашеметяващо. Тя винаги е готова да покори света и го прави за пореден път с новата си музика и с безстрашния си характер. Рири винаги има какво да каже и знае как да го каже. Сега тя е отново под светлината на прожекторите и е по-добра от всякога!

След турнето си през 2013 година певицата реши да си вземе една година почивка от музикалната сцена. Самата тя споделя пред Vogue, че не ѝ се е получило много.” Исках да имам година само за себе си, да правя каквото искам в лично и музикално отношение, но успях да издържа само около седмица.”

Риана споделя, че сега се чувства много по-уверена в себе си и твори музиката, която я зарежда и я прави горда. "Не искам да създавам просто хитове, искам да правя песни, които показват как се чувствам в момента и имат някакво значение. Смятам, че вече съм си заслужила да правя музика повече за себе си.”

Красавицата говори и за любовния си живот, но споделя, че в момента няма човек до себе си въпреки множеството слухове. "Графикът ми е толкова натоварен в момента, че дори и да реша, че искам връзка, то ще бъде истинско предизвикателство. Все пак надеждата умира последна!”

Риана разкрива и подробности около предполагаемата вражда между нея и Бионсе заради факта, че и двете пуснаха новите си албуми в една седмица. "Медиите винаги се вълнуват от негативното, търсят скандал, някаква война. Просто един ден се събудих и прочетох всички тези неща, но няма какво да направя. Аз съм си аз и мога да бъда само това."

Тя споделя и интересни подрбности около най-новия си сингъл, носещ името Higher. "Той е нещо като пиянско съобщение до бившия. Знаете, че е лоша идея, но все пак го правите, защото пияната ви глава ви казва, че може да си дадете още един шанс. Един ден седнахме с екипа ми и си казахме "Хайде да се напием с уиски и да запишем това парче". Така се роди идеята.”

Риана: "Надеждата ми за любов умира последна!"

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay