Риана за расовата дискриминация и липсата на мъж в живота си

Звездата разкрива защо е сама в момента и дали някога се е чувствала дискриминирана

Риана за расовата дискриминация и липсата на мъж в живота си

Риана никога не излиза от светлините на прожекторите и не защото постоянно предизвиква скандали, а защото е нечувано успешна и всеки би желал да бъде свързан с нея по някакъв начин. Тя отново застава на корицата на известно издание, като този път списанието е The New York Times Style Magazine.

В интервюто си за изданието звездата споделя, че в момента няма време за срещи и все още търси мъж, който да не се притеснява от нейната слава и сила.

Певицата смята, че покрай работата и семейните си ангажименти няма време за мъже и сериозни връзки. "Мъжете се нуждаят от внимание. Егото им трябва да бъде подхранвано, да ги потупваш по рамото от време на време. Бих отделила чат от времето си на семейството и работата си, но в момента не бих го дала на никой мъж.”

Риана не е имала сериозна и официално потвърдена връзка от 2013 година насам, когато се раздели със скандалния рапър Крис Браун, който ѝ нанесе жесток побой през 2009-та година.

След случката Браун получи присъда за упражненото насилие, но изпълнителката му прости и опитаха да възродят романса си.

Барбадоската красавица говори открито и за расовата дискриминация, с която се е сблъсквала не само в началото на кариерата си, но и през целия си живот. "Започнах да усещам някакъв вид дискриминация в началото, когато започнах да правя музика. Расата ми се споменаваше и то най-вече, когато трябваше да подписвам бизнес сделки. И най-неприятното е, че цялото нещо така и не приключи, все още усещам дискриминация понякога. За това се опитвам да опровергая всички предразсъдъци на хората.”

Риана за расовата дискриминация и липсата на мъж в живота си

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay