Салма Хайек възхити почитателите си със селфи без грим!

Актрисата изглежда невероятно!

Салма Хайек възхити почитателите си със селфи без грим!

Това е истинска и непринудена красота - Салма Хайек показа, че не всичко е грим, добро осветление и пози. Актрисата успя да порази всички с красотата си и то без да напуска пределите на дома си. Тя сподели свое селфи в Instagram, на което я виждаме без капка грим и с мокра коса.

Звездата написа под кадъра: "Мокра коса, никакъв грим, без филтър, без обработка, но с много добра светлина.” Едва ли подходящата светлина е причината за невероятното излъчване на 49-годишната актриса. Тя доказва, че е дарена с естествена красота и никой не би могъл да я обвини в използването на твърде много грим или фотошоп.

Кожата на Хайек изглежда безупречно, но това не е никак изненадващо, защото красавицата има своя марка козметични продукти за грижа за кожата. Явно актрисата има добри гени, но и използва ефективни продукти.

През годините Салма винаги е била сред защитничките на естествената красота в Холивуд и неведнъж е признавала, че не желае да се подлага на пластични операции и други подобни разкрасителни интервенции.

"Когато бях млада, всички се опитваха да ме накарат да си направя ботокс. Казваха, че сега ми е времето, защото след това ще остарея и ще имам бръчки и е добре да го предотвратя. Толкова се радвам, че не ги послушах!”

Мнението на актрисата е наистина похвално и тя е сред малкото звезди, които мислят по този начин и ценят това, което природата им е дала. А и е доста трудно да си представим, че Салма би могла да изглежда по-перфектно отколкото в момента!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay