Сгодени ли са Ева Мендес и Райън Гослинг?

Актьорите изглежда се приближават към олтара

Сгодени ли са Ева Мендес и Райън Гослинг?

Романсът между Ева Мендес и Райън Гослинг започва на снимачната площадка на филма The Place Beyond The Pines, който двамата снимат през 2011 година. От тогава до сега безброй слухове за раздели и събирания придружават актьорите на всяка крачка. Ето обаче че вече има съвсем реален повод да се говори за годеж…

От известно време насам 41-годишната Ева носи огромен смарагдов пръстен на безименния пръст на дясната си ръка. Това, че той не е поставен на лявата, не означава, че не е годежен - много от звездите използват този трик, за да заблудят медиите.

Тя показва бижуто къде ли не - на светски събития, на снимки, случайно щракнати от папараци, и дори на фотосите, които сама качва в профила си в Instagram. За пръв път то е видяно върху ръката ѝ на 25 юли. От този момент нататък присъства на почти всяка нейна снимка.

Все пак Мендес се справя много добре в опазването на личния си живот от светлините на прожекторите. Докато беше бременна с дъщеря си Есмералда през 2014 година, папараците нито веднъж не успяха да щракнат наедрялото коремче на актрисата.

През септември дъщерята на Ева и Райън ще навърши една годинка. Неотдавна щастливата мама заяви пред Extra, че едва сега разбира какво предизвикателство е да се опитваш да приспиш едно бебе. "Нещо съвсем случайно се случва, някакъв шум я буди и отново трябва да стоим будни цяла нощ”, споделя Мендес.

Сгодени ли са Ева Мендес и Райън Гослинг?

Сгодени ли са Ева Мендес и Райън Гослинг?

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay