Серина Уилямс със спорна фотосесия и несломим спортен хъс

Тенисистката получи голямо спортно признание и критики заради Photoshop обработка на корица

Серина Уилямс със спорна фотосесия и несломим спортен хъс

Серина Уилямс бе обявена за спортист на година от списание Sports Illustrated и краси корицата на новия му брой. Това определено бе годината на Серина, в която тя спечели множество турнири и престижни награди и затвърди позицията си на върха в женския тенис.

Не е никак изненадващо, че от списанието са избрали именно нея. Все пак честта е още по-голяма, защото тя е първата дама спортист, която се добира до този приз от 1983 година насам.

Серина споделя, че все още не може да повярва, че е получила това голямо признание, но е повече от щастлива. Тя дава и ценни съвети на всички млади момичета, които ѝ се възхищават. "Искам да кажа на всички никога да не спират да опитват. Изключително важно е да продължавате напред и да не забравяте мечтите си. Те са специални и трябва да се борите за тях.”

Появиха се доста критики около горещата фотосесия за корицата, която Серина е заснела, защото много хора упрекнаха екипа на списанието, че е използвал твърде много Photoshop и на практика е заличил напълно бедрата на спортиската.

Серина явно изобщо не се интересува от чуждото мнение и самата тя коментира, че корицата е страхотна. "Смятам, че корицата е невероятна. Улавя много добре една част от моята същност, която невинаги е на показ.”

От изданието пък коментират, че са избрали Серина за спортист на годината, защото е най-великият тенис играч на това поколение и е сред най-силните и вдъхновяващи атлети.

Серина споделя още, че това признание я кара да работи още по-усърдно през новата година. "Аз съм се посветила на този спорт и това винаги ще бъде така. Ще продължа да се опитвам да бъда все по-добра. Заслугите не са само мои, а и на целия ми екип и на всичките ми фенове. Благодарна съм им за подкрепата и помощта!”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay