Сестрите Кардашиян разкриха пикантни подробности за сексуалния си живот!

Ето какво споделиха те без капка свян…

Сестрите Кардашиян разкриха пикантни подробности за сексуалния си живот!

Изглежда, че Ким и Клоу Кардашиян не се притесняват от абсолютно нищо и са свикнали то такава степен да бъдат под светлините на прожекторите, че разговорите за сексуалния им живот не ги смущават ни най-малко. Двете хвърлиха няколко бомби в един ден като споделиха доста лични факти.

Клоуи започна първа като написа статия в блога си, в която говори за първия си сексуален контакт и емоциите около него. "Не е никак забавно да изгубиш девствеността си. Странно е, изплашена си, боли и не знаеш какво да очакваш. Бях на 15 години, когато това се случи с мен. Момчето беше по-голямо и не му беше за първи път. Не помня да ме е боляло, но помня, че просто исках да се свърши по-бързо.”

Клоуи продължава тирадата си с още по-лични разкрития. "Определено няма как да получите оргазъм още първия път. Аз не успях да стигна до там още няколко години след първия ми полов акт. Не знаех какво е това нещо, преди да го получа. Харесваше ми интимността на секса, но той не ми носеше друго удоволствие. Е, е последствие разбрах за какво говорят всички.”

Ким пък реши да отговаря на въпроси за любовта в сайта си и също не бе никак притеснена да сподели интересни факти като най-щурото място, на което е правила секс.

"Правила съм го в самолет, но в частен самолет, а не в публичен. Беше международен полет през нощта и около нас нямаше никой.” След това Ким допълва, че това всъщност не е най-щурото място, защото разкрива, че е правила секс и в киносалон.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay