Сидни Суини се извини за страхотните си гърди и предизвика скандал

Сидни Суини се извини за страхотните си гърди и предизвика скандал
Instagram

Сидни Суини облече блуза, с която се извинява за това, че има "страхотни" гърди, които е показала по време на ваканцията си в Мексико с приятели.

Звездата от "Еуфория" сподели карусел от снимки в Instagram в събота от нейната почивка. На една от тях актрисата носи сив суичър, който гласи "Съжалявам, че имам страхотни гърди и правилни мнения".

На другите снимки 26-годишната Суини позира с тонизираното си тяло в кафяв бански и танцува без сутиен на плажа в къс топ с волани и миди пола, докато мариачи банда изпълнява концерт на живо зад нея.

Няколко фена реагираха на избора на облекло на актрисата в секцията за коментари:

"Наистина ли съжаляваш?" попита един потребител.

"Тази риза казва всичко, поздрави на хейтърите хаха", добави друг.

"Сид, откъде взе този СТРАХОТЕН суичър?!!!! Трябва ми!!!”, пише трети потребител.

Позланието на Суини идва дни след като Карол Баум  разкритикува външния вид и актьорските умения на актрисата. Холивудският продуцент, който също преподава в USC School of Cinematic Arts, критикува комедията на Суини от 2023 г. "Anyone But You", наричайки я "негледаема".

"Казах на моя клас:" Обяснете ми това момиче. Не е красива, не може да играе. Защо е толкова гореща?", спомня си тя след прожекцията на нейния филм от 1988 г. "Dead Ringers".

Звездата от "Immaculate" отвърна на омразата чрез своя представител пред Page Six в изявление, че е "тъжно", че Баум е избрал да "нападне друга жена".

"Ако това е нещото, което тя е научила през десетилетията си в индустрията и смята, че е подходящо да преподава на учениците си, това е срамно", добавя представителят.

След реакцията на феновете на Суини, 81-годишната Баум каза, че съжалява за забележките си . Тя каза пред TMZ, че "да се занимаваш с такъв актьор" на публично място "обикновено не е нейният стил".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay