София Вергара и Джо Манганиело са готови за деца!

Щастливата двойка е напът да направи следващата важна крачка във връзката си

София Вергара и Джо Манганиело са готови за деца!

Те са съпруг и съпруга само от три месеца, но очевидно вече мислят за деца. 43-годишната София Вергара признава, че мисълта за още едно дете не я плаши, но се опасява, че този процес няма да се случи по естествен път заради възрастта, в която се намира.

Джо Манганиело е четири години по-млад от съпругата си и преди брака си с горещата латиноамериканка не е имал брачна партньорка или пък деца. За разлика от него, София има 23-годишен син от брака си с Джо Гонсалес.

Звездата от "Модерно семейство” споделя любопитни подробности от ежедневието си на омъжена жена пред  The Edit. Тя признава, че е странно да гледа как приятелките ѝ на нейната възраст отглеждат малки деца. "В Щатите жените отлагат децата за по-късен етап в живота си, но в Латинска Америка е различно - там повечето ми приятели имат деца на годините на сина ми”.

София ражда сина си Маноло, когато е само на 20 години. По това време тя е омъжена за гимназиалната си любов Джо Гонсалес. Бракът им приключва само след две години.

София Вергара и Джо Манганиело са готови за деца!Маноло и Джо

В момента красавицата води законна битка срещу бившия си годеник Ник Лоеб относно техните замразени ембриони - начинание, към което двамата подхождат, докато са все още заедно. През октомври миналата година съдебно решение постанови, че Ник трябва да получи женските ембриони, които той приема за "свои дъщери”.

Но ето че тя е готова да дари съпруга си с първото му дете. "Джо е четири години по-млад от мен и иска деца, затова трябва да измислим какво да направим по въпроса”, признава София.

София Вергара и Джо Манганиело са готови за деца!

Вергара говори и за своята форма, като признава, че е наясно със спецификите на фигурата си. "Знам, че хората често си мислят, че нося кажи-речи еднакви тоалети на червения килим. Аз познавам тялото си - то е пищно, а гърдите ми са напълно естествени и доста големи, затова имам нужда от рокли, които имат структура и ми осигуряват допълнителна подкрепа.

Мисля, че след десет години ще бъде добре да редуцирам размера на гърдите си. Не мисля, че дори ще имам възможност да избирам дали да се подложа на операция, или не, защото със сигурност ще започна да получавам болки в гърба. Не смятам обаче, че ще ги смаля твърде много, но определено ще бъде достатъчно”, не крие София.

София Вергара и Джо Манганиело са готови за деца!

София Вергара и Джо Манганиело са готови за деца!

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay