Странни неща, които Камила носи по време на пътуване

Животът на британските кралски особи не е само чай, сладки, изискани събития и елегантни тоалети. Висшите членове на кралското семейство поддържат активен график, който включва чести местни и международни пътувания. Разбира се, понякога има изключения – Уилям и Катрин, принцът и принцесата на Уелс, в момента спират продължителните си обиколки, докато завърши учебната година на децата им. Новините на официалния кралски уебсайт отразяват всички приеми, посещения, обеди и обиколки, посетени от всички - от крал Чарлз III и Уилям до херцога и херцогинята на Единбург.

Откакто постигна мечтата си да се омъжи за любимия си, кралица Камила пое предизвикателството да поддържа натоварен социален график. Един обикновен ден може да я завари като откриваща годишната изложба на Британската седмица на цветята, приемайки назначението си като главнокомандващ на Кралските уланси, хуквайки към Ирландия с краля и връщайки се навреме, за да поздрави учениците и конете на Британско състезателно училище. Независимо дали е на пътешествие с една нощувка или планира продължителен престой в чужбина, тя се грижи да опакова всичките си неща от първа необходимост. В багажа ѝ могат да бъдат открити някои неочаквани предмети!

Но на първо място са упражненията!

За да се увери, че ще остане във върхова форма за всичките си кралски ангажименти, седемдесетгодишната кралица редовно практикува упражнения за разтягане. Редовните физически упражнения са от съществено значение за по-възрастните, за да им помогнат да живеят по-дълго и без физически ограничения. Камила всъщност практикува пилатес и йога. Затова винаги носи подходяща постелка със себе си по време на пътуване.

Кралицата също ходи на уроци по балет за по-възрастни танцьори и вярва, че трябва да ходи навсякъде, където може. За да е сигурна, че прави ежедневните си стъпки, тя носи водоустойчивият фитнес тракер.

Напитките са от съществено значение

Членовете на кралското семейство може да са известни с официалните си маниери, но това не означава, че не обичат малко забавление - или малко течно освежаване. Кралят обича джин с тоник, докато Камила е почитател на червеното вино. Всъщност те често носят със себе си ръчна чанта с любимите си напитки, когато пътуват.

Задължителното облекло

Като старша кралска особа, кралица Камила винаги следва определени модни правила. Тя трябва да изглежда представително през цялото време. Камила носи рокли с палта в по-студено време, за да не се налага да сваля връхни дрехи. Кралските жени също се очаква да носят токчета и чорапи и да поддържат ноктите си в неутрален нюанс. Като въпрос на лични предпочитания, Камила също често допълва перлени огърлици и черни кожени ръкавици. Подобно на покойната кралица, тя също използва ярки цветове, за да се забележи.

Когато кралицата пътува, тя има предвид дестинацията на домакина, когато избира тоалети. Например, на скорошно пътуване до Северна Ирландия, тя носеше яркозелена рокля в чест на цвета, който най-много се свързва със страната. Но независимо къде отива, Камила трябва да вземе черен тоалет. Това е правило, което всички кралски особи трябва да следват. В случай, че настъпи смърт на важна личност, докато са далеч от дома, те трябва да са готови за погребението веднага щом се върнат. Кралица Елизабет установи протокола в резултат на собствения си тъжен опит - когато баща ѝ, крал Джордж VI, почива, тя е в Южна Африка без да е опаковала никакви траурни дрехи. Летейки обратно за Лондон, ѝ се налага да чака в самолета персоналът да ѝ донесе подходящо облекло.

Предпочитани обувки

Независимо дали носи рокля-палто, щампа на цветя или гореспоменатото траурно облекло, Камила почти никога не е забелязана без предпочитаните от нея обувки. Page Six съобщава, че кралицата притежава 11 чифта обувки Sole Bliss, марка, специализирана в ултра меки удобни стилове за широки крака и буниони.

Медицински принадлежности

За висши кралски особи като Чарлз и Камила антуражът им включва и официален лекар. Военноморският лекар е отговорен за донасянето на всички лекарства, които те приемат в момента, заедно с консумативи за първа помощ, дефибрилатор и други лекарства за различни болки и разстройства. Съобщава се, че лекарят също така опакова запаси от кръв в подходящите типове на монарсите, в случай че се случи най-лошото и кралските особи се нуждаят от незабавно кръвопреливане.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay