Странните хитрини на звездите за зашеметяващ външен вид

Всички те са нетрадиционни

Странните хитрини на звездите за зашеметяващ външен вид

Всеки си има свои малки трикове за красота и звездите не са изключение от това правило. Разберете какви са неочакваните тънкости за постигане на привлекателен външен вид на звезди като Катрин Зита Джоунс, Тейлър Суифт и Холи Бери.

Катрин Зита Джоунс поддържа косата си здрава и лъскава с… бира. След като намажете косата си с шампоан, трябва да втъркате бира в корените ѝ и да я масажирате в продължение на пет минути. След това изплакнете и се наслаждавайте на подобрения вид на косата си.

Супермоделът Миранда Кер, която винаги изглежда зашеметяващо, извива миглите си с нетрадиционно за целта средство - лъжица. Как става това? Поставяте лъжицата до основата на линията на миглите и притискате миглите към ръба на лъжицата. След това, докато все още държите миглите притиснати, издърпвате лъжицата нагоре. Два-три опита и воала - миглите ви са извити без помощта на извивачка.

Миранда Кер знае не един и два трика. Освен лъжицата за извиване на мигли, тя използва балсама за устни като хайлайтър. Според нея така кожата ѝ придобивала много по приятен вид, без да става лепкава или да изглежда прекомерно третирана.

Странните хитрини на звездите за зашеметяващ външен видМиранда Кер

Маркерите биха могли да се окажат заместител на очната линия. Или поне така се получава при Тейлър Суифт, която по време на полет със самолет осъзнава, че не е взела със себе си очната си линия. В крайна сметка певицата използва маркер за неин заместител, но не препоръчва това да се превръща в постоянна практика. И все пак, ако изпаднете в такава ситуация, по-добре да имате нещо под ръка.

Странните хитрини на звездите за зашеметяващ външен видТейлър Суифт

Канелата винаги е в състояние да направи кекса или пък млякото с ориз по-вкусни. Вероятно не знаете, обаче, че тя, във вид на канелено етерично масло, може да стори чудеса за вашите устни и да ги направи по-плътни и чувствени. Актрисата Лиса Рина се възползва редовно от това нейно свойство. Все пак не прекалявайте с количеството, защото съществува опасност  от алергична реакция.

Можете ли да си представите, че целулитът е хванал в клопката си дори Холи Бери? Актрисата обаче не му се дава и за да го премахне използва кафе. Като се замислим, това е една чудесна комбинация - хем можете да пиете кафе, хем да използвате утайката му, за да премахнете ужасната портокалова кожа.

Странните хитрини на звездите за зашеметяващ външен видХоли Бери

Премахването на броката е досадно начинание, но Лейди Гага има решение на проблема - тиксо. Друго неизвестно, но ефективно средство за премахването на малките блестящи частички, е пластелинът.

За още неподозирани трикове за красота, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay