Тайните на звездите

Всеки човек има тайни

Тайните на звездите

Всеки човек има тайни. Някои по-големи, други по-малки. Но когато си под светлината на прожекторите , личният ти живот вече не е личен, всичко излиза на показ, дори и това, което не би искал да се разчува. Но нямаш избор. Известните са богати, всички ги обичат и разпознават, но заплащат за това с личния си живот. Дали цената си струва, не знам, навярно. Ето кои тайни не биха искали да ни кажат никога, но ние ги разбираме от такива любопитни журналисти като мен.

Бионсе

Като всички жени, Бионсе явно също се притеснява за възрастта си, защото постоянно лъже на колко години точно е. Ние можем да й кажем че излгежда страхотно, че толкова много мъже въздишат по нея и е глупаво да крие годините си. Феновете й никога няма да спрат а й се възхищават, дори и когато остарее.

Тайните на звездите

Дженифър Анистън

Знаменитата актриса не поддържаше дълги години отношения с майка си, след като бе излязла книга на майката, в която се разкриха доста гръмки факти за живота на Анистън, Това явно я е засегнало и тя прекъсна отношения с най-важния човек в живота на всяко живо същество – майката.

Тайните на звездите

Джак Никълсън

Майка му е забременяла с него на 17 години и я е било срам от невръстната й възраст. Затова Никълсън е представен за дете на родителите й, а истинската му майка се е представяла за негова сестра. Актьорът разбира истината на 37-годишна възраст от от журналистите.

Тайните на звездите

Катрин Зита Джоунс

Заслепяващо красивата актриса страда от биполярно разстройство.

Тайните на звездите

Риана

Бащата на Риана призна, че е баща на три други деца, които са от три различни майки.

Тайните на звездите

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay