Тайра Банкс без пластични операции преди да навърши 50: "50 са новите 30"

Тайра Банкс разкри, че поддържа нещата естествени преди предстоящия си 50-ти рожден ден през декември, като каза пред People  във вторник, че "не е против" козметичните процедури, когато остарее.

"Поглеждам се в огледалото и не се чувствам на 50", казва супермоделът. "Мисля, че 50 са новите 30."

Тя изнясни, че не се е пдлагала на подмладяваши пластични операции, въпреки че 49-годишната звезда от модния подиум не уточнява дали има предвид лифтинг на лицето или други процедури.

Все пак е известно, че бившият ангел на Victoria's Secret е лягал под ножа в миналото. Банкс каза пред People  през 2018 г., че си е направила операция на носа в ранните дни на кариерата си на модел.

Банкс винаги е заявявала открито, че не е против пластиките, когато става въпрос за подобряване на външния ѝ вид с напредване на възрастта. "Просто още не съм го имала", сподели тя.

"Може би ще имам нужда от нещо малко", признава Банкс. "Но не съм несигурен за това."

Водещата на "Следващият топ модел на Америка" със сигурност се впуска смело в новото си десетилетие и въпреки че навършва 50 едва на 4 декември, тя бързо започва да черпи опит от новата си възраст още от сега.

"Продължавам да казвам, че съм на 50, въпреки че не съм, като извинение", споделя тя с People. "Когато хората ме питат, казвам: "Няма да правя това – аз съм на 50." Или "Просто ще ви кажа какво мисля, защото съм на 50."

Що се отнася до операцията на носа ѝ, Банкс разкри през 2018 г., че някои от костите ѝ "растат и сърбят" и въпреки че "може да диша добре", тя решила да се оперира.

"Признавам! Фалшива коса и направих носа си", иронизира Банкс. "Чувствам, че нося отговорност да кажа истината.

Що се отнася до нейната важна година, не очаквайте бляскаво парти от звездата. "Просто искам да отида в Дисниленд със семейството", разкрива тя.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay