Топ 10: Актьорите, които се обичат на екран, а се мразят в живота

Макар да не си личи във филмите, тези двойки въобще не се харесват!

Топ 10: Актьорите, които се обичат на екран, а се мразят в живота

Налагало ли ви се е да работите с някого, когото не понасяте? Актьорството, като всяка друга професия, изисква компромиси, а актьорите не могат да избират колегите си.

Ето защо се получава така, че на екран понякога трябва да се предадат силни любовни чувства, докато в действителност играещите ролята актьори се ненавиждат. 

Какво се случва в такива ситуации? Актьорите нямат избор и като професионалисти се опитват да се представят възможно най-добре. Видеото в края на материала показва 10 двойки, които са типичен пример за това:

1. Антъни Хопкинс и Шърли Маклейн в "Смяна на сезоните”
Хопкинс презирал работата с Маклейн и я нарекъл "най-неприятната актриса, с която някога е работил”. Самият филм не бе добре приет от критиците и получи номинации в непрестижните награди "Златна малинка”.

2. Патрик Суейзи и Дженифър Грей в "Мръсни танци”
Вероятно ще се изненадате, че този култов тандем не се е разбирал добре на снимките. Романтичната драма разказва историята на инструктор по танци и ученичка, които се влюбват един в друг.

И докато на екран любовта между тях изглежда наистина магическа, според Патрик Суейзи, Дженифър е актриса, с която трудно се работи, тъй като е твърде "глупава и недозряла” да работи с него.

Топ 10: Актьорите, които се обичат на екран, а се мразят в животаПатрик Суейзи и Дженифър Грей

3. Леонардо ди Каприо и Клеър Дейнс в "Ромео и Жулиета”
Точно така, актьорите, които играят образите на най-иконичната любовна двойка, всъщност не са се разбирали. Според Клеър Дейнс, Ди Каприо се държал доста незряло с постоянните шегички, които спретвал на членовете на екипа, и държанието му като цяло не отговаряло на възрастта му. Според Лео пък Клеър била "твърде сериозна”.

4. Мерилин Монро и Лорънс Оливие в "Принцът и танцьорката”
До края на снимките по филма тези актьори вече се презирали. Оливие, който е и режисьор на лентата, бил разгневен на Мерилин Монро по много причини, като например непредвидимата й актьорска игра и фактът, че постоянно се съветвала с учителя си по актьорско майсторство.

Топ 10: Актьорите, които се обичат на екран, а се мразят в животаМерилин Монро и Лорънс Оливие

5. Винс Вон и Рийз Уидърспуун в "Четири Коледи”
Филмът разказва за любовна двойка, която мрази и избягва семействата си. С идването на един семеен празник като Коледа обаче младите влюбени нямат избор и трябва да посетят роднините си.

Извън снимките също има омраза и то между актьорите, които играят в главните роли. Рийз Уидърспуун искала да се придържа строго към сценария, докато Винс Вон си позволявал повече импровизации, което много дразнело блондинката.

6. Уилям Болдуин и Шарън Стоун в "Сливър”
В една от сцените с целувки Стоун ухапала устната на Болдуин толкова силно, че няколко дни след това той не можел да говори. Те се намразили толкова, че скоро поискали да заснемат сцените си поотделно. След това Шарън Стоун заявила, че би била доволна, ако на мястото на Уилям бил брат му Алек.

Топ 10: Актьорите, които се обичат на екран, а се мразят в животаУилям Болдуин и Шарън Стоун

7. Ник Нолти и Джулия Робъртс в "Обичам неприятностите”
Поредната романтична комедия, в която актьорите, изпълняващи главните роли, не се разбират изобщо.  Джулия Робъртс нарекла Ник Нолти "най-лошият актьор, с когото някога е работила”, а също и "отвратително същество”. Ник Нолти от своя страна започнал нарочно да я вбесява, а според него тя изобщо не била добър човек. Враждата им продължила и след края на снимките на филма.

8. Пиърс Броснан и Тери Хачър във "Винаги ще има утре”
Пиърс Броснан бил страшно ядосан на колегата си, заради това, че закъснява за работа сутрин. Оказало се, че актрисата, позната ни от сериала "Отчаяни съпруги”, била бременна, което всъщност била реалната причина за сутрешно гадене и закъснения. След това Броснън се извинил, като уточнил, че не е знаел за нейната бременност.

Топ 10: Актьорите, които се обичат на екран, а се мразят в животаПиърс Броснан и Тери Хачър

9. Ричард Гиър и Дебра Уингър в "Офицер и джентълмен”
Двамата се стараели да прекарват колкото се може по-малко време заедно зад камера и се отдалечавали колкото се може повече един от друг, за да си дадат пространство. Дебра оприличила Гиър на "тухлена стена”.

10. Раян Гослинг и Рейчъл Макадамс в "Тетрадката”
Раян Гослинг искал да замени Рейчъл Макадамс, защото не я понасял. Режисьорът на "Тетрадката” описал ситуация, в която на снимките на филма двамата започнали да си крещят един на друг. Изглежда, че актьорите са загладили различията помежду си или напрежението се е трансформирало в романс, защото след филма излезли на среща и поддържали романтична връзка в продължение на 4 години.

Топ 10: Актьорите, които се обичат на екран, а се мразят в живота

Следващото видео показва десетте двойки, както и някои, които явно не се мразят достатъчно, за да попаднат в топ 10, но пък със сигурност не им е било лесно на снимачната площадка:


За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay