Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

За какво харчат най-големи суми известните лица?

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Те печелят милиони само за година. Те са звезди. Те са хората, които буквално не знаят с колко пари разполагат. Хвърлят ги по пищни и скъпи предмети. От дизайнерски обувки до екстравагантни чанти, които струват повече от едно средностатистическо жилище. Притежават ваканционни жилища, луксозни яхти и частни самолети. Накратко казано - живот мечта.

Противно на това, не всички знаменитости харчат прекомерно. Има и такива, които живеят скромно. Обект на внимание в тази статия обаче ще бъдат чудноватите прищевки и "нужди" на известните личности.

Дори и да имат много финансови средства, звездите далеч не са идеални. Както всички хора, те също имат своите отвратителни навици. Доста любопитно е как избират за какво да похарчат парите си. Затова ви предлагаме да се запознаете с неприятните разточителни навици на 15 от най-популярните знаменитости.

Чарли Шийн

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Може би това е човекът с най-отблъскващ навик. Не разполагаме с информация за конкретна сума в долари, но със сигурност числото е огромно. Години наред той харчи своите милиони за алкохол, наркотици и проститутки. Това не е най-доброто харчене на средствата, които, според критиците, той може да даде за децата си или за благотворителност.

Джей Зи и Бионсе

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Те харчат пари за всичко, което им се струва удобно, особено щом имат почти един милиард долара. Все пак трябва разходите им да имат граница, парите все някога свършват. Бионсе пръска пари за дрехи с пайети, струващи 100 000 долара просто защото "обича да се вижда в това облекло". Още по-стряскащо е, че те двамата биха дали на драго сърце стотици долари за една бутилка шампанско или за добро вино.

Никълъс Кейдж

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Можем да се учим от господин Кейдж как да не харчим, защото той е разорен. Той е собственик на 50 спортни автомобила, две яхти, няколко къщи, а най-фрапантната му покупка е череп на динозавър. Как се е сдобил с него? По време на търг.

Дрейк

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Известният певец никак не е зле финансово. При все това той е хванат да харчи 50 000 долара в сриптийз клуб. С това прахосничество може да се бори за първото място по харчене на пари заедно с Чарли Шийн. Това не е повод за гордост или хвалба, но когато човек има пари, сам избира за какво и колко ще харчи. И обикновено е за безсмислени неща.

Джъстин Бийбър

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Подкрепяме идеята харченето да се основава на удобството, но трябва да има граници. Неотдавна новоизгрялата звезда плати повече от 400 000 долара за една нощ, за да гледа филм, който се е появил по кината, преди самият той да се е родил. Ако беше вложил парите в образованието си, спестовната си сметка или в пенсионен фонд, това нямаше да са пари на вятъра. Но изглежда той просто обича да харчи.

Шакил О'Нийл

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Той е един от най-известните баскетболисти на всички времена и е изключително богат. Той харчи по 1 милион НА МЕСЕЦ. Да, това е вярно. В този му разход влизат почивки, детегледачки, къщи и всичко останало, което му доставя удоволствие и обича да прави. Естествено, той може да харчи парите си както намери за добре, но месечните ти разходи да са 1 милион е поразяващо. С тези пари може да бъде изхранено населението, което гладува по света. (само за информация: преди няколко месеца ООН съобщи за 759 милиона гладуващи).

Доналд Тръмп

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Американският магнат е бил богат, продължава да бъде богат и сигурно и занапред ще бъде, защото той управлява добре парите си. Макар че ръководи финансите си добре, той дава безумните 365 000 долара за охладител за шампанско. Предприемачът е собственик на уред, охлаждащ продукти под слънчевите лъчи.

Дженифър Анистън

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Актрисата дава по 10 000 долара на месец за козметични процедури, за да изглежда така, както преди 20 години. Чудесно е, че иска да поддържа външния си вид, но това е безумно. Годините са необратими!

Виктория Бекъм

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Едно на ръка, че притежава голям брой изключително скъпи чанти , но съпругата на Дейвид Бекъм дава по 44 000 на година за избелващи процедури на зъбите си. Можем единствено да ѝ пожелаем да има повече поводи да показва изключително "скъпата" си усмивка.

Майк Тайсън

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Финансовото състояние на легендарния боксьор беше добро. Преди време обаче той подари на вече бившата си съпруга Робин Гивънс вана. Това звучи като интересен подарък, нали? Е, тогава настъпиха лоши дни за звездата. Подарената вана му излезе 2 милиона долара, което няма как да не се е отразило на финансите му.

Шон Комбс (Пи Диди)

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Рапърът продуцент е скандално богат. Бизнес магната купи на сина си кола на стойност повече от 360 000 долара. Няма нищо лошо, имал пари – купил. Притеснителното в този случай е, че синът му по това време беше на 16 години. От този акт веднага следва въпросът как тази щедрост се е отразила на живота на момчето.

Лейди Гага

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Тя е доста ексцентричен изпълнител. Това не и пречи да вземе "мъдрото" решение да похарчи 60 000 долара за риба, която да отглежда в изкуственото си езерце.

Брад Пит и Анджелина Джоли

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Двойката има стотици милиони долари, както и някои скандални разходи. Както всички добри родители тяхната най-важна задача е благосъстоянието на децата. 900 000 е годишният отчет за детегледачките, чиито услуги използват.

Дженифър Лопес

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Тази дива латиноамериканка е споделяла неведнъж, че нейните разходи не са никак малки. От една страна, тя плаща десетки хиляди долари всяка година, за да има личен масажист на повикване 24/7, в случай че почувства нужда от услугите му. Тя също така купува на децата си много пищни подаръци, които включват понита, в които са инкрустирани диаманти (чудно как се инкрустира диамант в пони), а освен това харчи повече от половин милион долара всяка година за сигурност за децата си. Наистина добра мама.

Мадона

Топ 15: Разточителните прищевки на звездите

Когато си кралица на поп музиката, можеш да харчиш за каквото си поискаш. И никой не може да ти каже нищо. Всъщност, на кого му пука колко харчиш? Но е доста странно да плащаш по 10 000 на месец само за вода. Само за вода! Специална вода за пиене, защото Мадона иска тя и семейството ѝ да бъдат млади и здрави.

Такива са си звездите, имат хиляди луди желания. Всеки един от тях може да напише книга със заглавие "Как и за какво да не харчим". Определено има какво да разкажат. Има и други разточителни звезди, които, ако не са достигнали дотам - да се разорят, могат да чуят историите на колегите си и да се поучат от тях. А за нас, обикновените, ще е едно любопитно и мечтателно четиво за това какво би било, ако и ние имахме възможност да хвърляме пари с лека ръка.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay