Хилари Дъф отмъщава на бившия със... страхотно тяло!

Сладкото отмъщение на актрисата наистина е добър ход

Хилари Дъф отмъщава на бившия със... страхотно тяло!

Хилари Дъф направо спира дъха със снимката си за корицата на майското издание на Shape.

Тя все още преминава през изтощителната процедура по развод със съпруга си Майк Комри, а изглежда вече е открила най-доброто отмъщение за нанесената от него болка - страхотна визия и изваяно тяло.

Романсът между Майк и Хилари започва през 2007 година, а сватбата им е факт три години по-късно. Синът на двойката - Лука, се появява на бял свят през 2012 г., а само две години след това звездите обявяват раздялата си. Според мълвата Хилари е тази, която взима решението за развод.

Делото по развода е напът да бъде финализирано, а актрисата среща очевидни трудности в битката за попечителство.

Хилари и Майк очевидно не са на едно мнение по много от въпросите, които трябва да решат от тук нататък. Един от тях е времето, което всеки родител трябва да прекарва с детето.

Според слуховете, които се носят в медиите, още в началото на делото Хилари е поискала пълно попечителство над сина си, с право на посещение от страна на бащата. Когато Майк най-сетне отговаря на нейното искане, се оказва, че той е на различно мнение и желае съвместно попечителство.

Хилари Дъф отмъщава на бившия със... страхотно тяло!

Хилари твърди, че тя трябва да спечели делото, защото не мисли, че родителските способности на Майк са особено добри. Актрисата подаде документите за развод след дълга неофициална раздяла. Това се случи в деня след като Майк бе забелязан във видимо нетрезво състояние в компанията на други жени в Бевърли Хилс.

Извън проблемите в личния живот, изглежда Хилари се чувства все по-уверена в себе си и това си личи от снимките, които качва в интернет. През март тя пусна своя снимка по бикини, която спечели симпатиите на хората по света.

Хилари Дъф отмъщава на бившия със... страхотно тяло!

Ако искате да четете още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay