Чаровният Чанинг Тейтъм влезе в ролята на закръгления Мечо Пух!

Оказва се, че на Чанинг му отиват и такива роли

Чаровният Чанинг Тейтъм влезе в ролята на закръгления Мечо Пух!

Дали и сексапилният Чанинг си пада по меда точно като най-известно мече в света? 35-годишният актьор влезе в ролята на Мечо Пух специално за партито по случай Хелоуин, което бе организирано за 2-годишната му дъщеричка Евелин.

Гордият татко не пропусна да се похвали в социалните мрежи и публикува своя снимка от партито в профила си в Instagram. На кадъра се вижда как позира гордо, облечен с костюма си на Мечо Пух, а коремът му е доста по-огромен от обичайното. Чанинг дори си е сложил и слънчеви очила.

Не е ясно защо актьорът  е решил да заложи на този добродушен и комичен персонаж на Дисни, но явно сам вижда иронията в решението си и е написал следното под снимката: "Сигурен съм, че всички деца бяха ужасени от мен на днешното ни парти. И ако още не сте разбрали - да, аз съм Мечо Пух!”

Наистина, едва ли някой би се ужасил от вида на Чанинг Тейтъм в костюм на герой от Дисни, но със сигурност е било доста забавно да видят актьора, със едно от най-изваяните тела, в ролята на мече с голямо коремче. Може би това  е любимият приказен герой на дъщеря му и Чанинг просто не е могъл да откаже тази толкова важна роля по време на партито.

Актьорът май наистина е готов на всичко за дъщеря си, защото се оказва, че преди месец е влязъл на чуждо детско празненство в известен детски парти център в Лос Анджелис.

Чанинг искал да заведе малката Евелин да си поиграе, но се оказало, че комплексът е затворен за частно парти. Но, когато си човек с вида на господин Тейтъм, вратите се отварят доста по-лесно.

Майката на рожденника видяла актьора и дъщеря му да стоят отвън и без да се колебае ги поканила да влязат и да празнуват заедно с тях. Чанинг се възползвал от поканата и с Евелин останали да празнуват рождения ден на непознатото дете.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay