Шинейд О‘Конър се развежда

Певицата слага край на брака си след 16 дни

Шинейд и съпругът ѝ по време на сватбата
Шинейд и съпругът ѝ по време на сватбата

Ако трябваше да съставим класация за най-бързо приключващ брак, доскоро  златната позиция щеше да  принадлежи на Ким Кардашиян с нейните 72 дни като съпруга. Днес обаче певицата Шинейд О‘Конър ще измести пищната дива на второ място, решавайки да приключи с брака си след едва 16 дни съвместен живот с половинката си.

Изпълнителката на хита "Nothing compares 2 U" се омъжи за Бари Херидж точно на 45-ия си рожден ден. Двамата се врекоха във вярност в Лас Вегас, като за певицата този брак бе четвърти по ред.

 В личния си сайт обаче Шинейд наскоро определи събитието като огромна грешка и добави, че ще се раздели с Херидж, заради поведението на някои хора в живота му. "Имам основателни причини да взема това решение, но смятам да ги запазя в тайна", написа тя на страницата си в понеделник. 

О‘Конър добави, че двамата се разделят по взаимно съгласие и допълни, че стресът, който носи славата, е една от основните причини бракът ѝ да се разпада толкова бързо.

 


3 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 28.12.2011|17:41
Трябва да се отбележи обаче, че изглежда значително по-добре от концерта си в България. Страхотна певица е, има уникален глас, но така и не може да намери баланс в себе си тази жена и не престава да се лута в крайности. За развод в Ирландия обаче може да и се наложи да чака няколко годинки на г-жа Херидж...
1
Не е посочен 28.12.2011|14:06
Шинейд О‘Конър нещо не е добре с главата. Не мога да повярва някогашната чаровна певица , чиято песен "Nothing compares to you" се превърна във вечен хит, е заприличала на чучело. Коя уважаваща себе си жена ще допусне да изглежда по този ужасяващ начин. Да, родила е 4 деца, но това не я оправдава. Тя прилича на мъж.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay