Свинско с розмарин и чесън

Свинско с розмарин и чесън

Тъй като ни остава още малко време да хапваме свинско месо, ще ви предложим една интересна рецепта за свинско с розмарин и чесън. 

Необходими продукти: 

4 свински пържоли, котлети

сол

черен пипер

1 супена лъжица прясно смлян розмарин

2 скилидки чесън, накълцани

1/2 ч. масло, разтопено

1 с. л. зехтин

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 250 градуса. Поръсете месото със сол и черен пипер. 

В малка купа смесете маслото, розмарина и чесъна. Оставете го настрана. 

Вземете един тиган и загрейте зехтина. Добавете месото и гответе до златисто. След това намажете месото със сместа, която вече сте приготвили. Поставете тигана във фурната и печето около 12-15 минути. 

Добър апетит! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay