Сгответе за нула време лесни вкусотии

Меню с три предложения ще ви улесни да решите каква ще бъде вечерята днес

Сгответе за нула време лесни вкусотии

Няма да ви е трудно да си представите следната ситуация. Вече е късен следобед, някъде към 16:00 часа. Денят е минал неусетно и вие имате още един куп задачи в офиса. Същевременно знаете, че вкъщи ви чакат няколко гладни гърла. И изобщо няма да имате време нито за изчерпателно пазаруване, нито за няколкочасово приготвяне на вечеря. Както винаги, ви трябва идея за нещо вкусно и наистина лесно.

Вероятно играете главна роля в подобен сценарий почти всеки ден. Но имаме добра новина за вас! Колегите от Kulinar.bg решиха да се притекат на помощ на изморените мултифункционални жени. В новата им категория "Сготви за 0 време" ежедневно ще бъде качвано меню с 3 нови и лесни рецепти. Точно в 16:00!

Това ще ви помогне да избистрите концепцията си за вечеря още преди да изхвърчите с бясна скорост от офиса. И всички вкъщи ще са доволни, щастливи и сити!

Ако актуалното за деня меню не ви е по вкуса, ще можете да разгледате и всички останали, които сте пропуснали. Сгответе максимално вкусно за нула време с Kulinar.bg! 

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.06.2014|11:59
Хубаво е, че кулинар предлага толкова възможности да сготвим и то за 0 време! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay