Седмичен хороскоп за 15-21 септември 2014

Дали седмицата ще бъде успешна за всички?

Седмичен хороскоп за 15-21 септември 2014

Всеки понеделник може да следите своя седмичен хороскоп на страницата на Jenite.bg във фейсбук. А ако искате да сте подготвени за всички ежедневни премеждия, които ви очакват, то тогава не пропускайте и нашия дневен хороскоп!

Овен
Тази седмица ще бъдете заобиколени от хора с нестандартно мислене. Може да почерпите вдъхновение от тях. Не забравяйте задълженията си и помнете, че скоро ще бъдете добре възнаградени за всички усилия, които полагате в момента. Въпреки това, не бъдете алчни, защото гордостта ви пречи да приемете и малкото, което ви се дава.

Телец
За вас тази седмица ще бъде доста лежерна. Имате огромно желание да прекарвате вечерите у дома, отдадени на домакински задължения. И повярвайте, това ще ви се отрази много по-добре, от колкото, ако сте на шумно място с прекалено много посетители. Отдайте се на спокойствие, защото скоро ще имате нужда от много социални контакти.

Близнаци
За обаятелните представители на тази зодия, седмицата ще бъде изключително благоприятна за всякакви дейности, свързани с реклама и търговия. Даже и да възникнат затруднения, ще ги преодолеете с лекота. Периодът обаче крие и някои уловки от финансово естество, които могат да се окажат сериозна заплаха за по-алчните Близнаци.

Рак
Вашата енергия определено няма да е в стихията си през тази седмица. Измъчват ви най-различни съмнения, дори е възможно любовната ви връзка да бъде подложена на сериозно изпитание. Не се подлъгвайте от мнение на приятели, защото това само ще усложни емоционалната ви криза. Ако се въздържите от прибързани заключения и действия, всичко ще отмине без поражения.

Лъв
Доброто ви отношение към околните ще ви спечели тяхното доверие и благоразположение. През този период не проявявайте типичната си лъвска гордост и инат, доверявайте се повече на разума си. Имате подходящи условия за интелектуална дейност, така че очаквайте промени и на работното място.

Дева
Тази седмица настроенията ви ще са по-непостоянни и от времето. Едни и същи хора и събития могат да ви радват, но и да ви изкарват от релси. Периодът е изключително подходящ, ако сте решили да правите ремонтни дейности. В това начинание всичко ще върви по план и нещата ще се получават точно както ги искате.

Везни
Инициатива! Това е думата, която трябва да ви напътства през тази седмица. Имате огромно желание да отворите нова страница от живота си, но не ви достига смелост. Не се колебайте, защото надали скоро ще има по-подходящ момент. Независимо дали мечтаете за увеличение на заплатата, или за среща с любимия, бъдете настоятелни.

Скорпион
Необвързаните представители на зодията имат реален шанс да завържат контакт с човек, който ще им пасне. Когато имате цел и тя си заслужава, успявате да надвиете дори обстоятелства, които не зависят от вас. Това е похвално, но преди да действате, помислете добре какъв е рискът.

Стрелец
Не искайте от хората неизпълними неща, не ги манипулирайте, за да постигнете собствените си цели. Желателно е да избягвате конфликти на работното място, защото ще оставят трайна следа в съзнанието на вашите колеги. Някои неща не стават точно както искате, но това съвсем не е причина да обвинявате другите за собствените си неуспехи.

Козирог
Ако сте честни, справедливи и добри, всичко ще е наред. Възможно е да получите съблазнително, но и малко рисковано предложение. Най-добре не давайте бърз отговор, а обсъдете нещата с вашите близки, тъй като имате противоречиви желания. Ако не сте сигурни за нещо, отстъпете крачка назад и помислете добре, защото това определено не е вашата щастлива седмица!

Водолей
Изведнъж ви връхлита истинска лавина от изкушаващи идеи. Имате забележителен заряд и искате да се впуснете в няколко неща едновременно. Съветваме ви да не го правите, тъй като старите задължения чакат своя ред. Късметът е с вас през цялата седмица, така че това е идеален момент да оправите отношенията си със скъп за ваш човек.

Риби
Тази седмица ще бъде доста объркваща. Разумът ви "говори” едно, но на вас ви се иска съвсем различно нещо. Трябва да обърнете сериозно внимание на здравето си, защото имате склонност да го пренебрегвате. Не се впускайте в неочаквани пътувания, които не са организирани добре.

 
7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay